info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Grand Theft Auto V GTA 5 - Premium Online Edition PC

-Grand Theft Auto V

-The Doomsday Heist DLC

-Gunrunning DLC

-Smuggler’s Run DLC

-Criminal Enterprise Starter Pack DLC

-Bikers DLC

Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Nincs raktáron
7 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Los Santos: szétszórt, napsütötte metropolisz, tele önsegítő gurukkal, csillagokkal és elhalványuló hírességekkel, akik egykor a nyugati világ irigykedtek, és most a gazdasági bizonytalanság és az olcsó reality TV korszakában próbálnak talpon maradni. A zűrzavar közepette három nagyon különböző bűnöző mindent kockáztat egy merész és veszélyes lökéssorozatban, amely életre keltheti őket. A Grand Theft Auto V: Premium Online Edition tartalmazza a teljes The Grand Theft Auto V történetélményt, a Grand Theft Auto Online folyamatosan fejlődő világát, valamint az összes létező játékfrissítést és tartalmat, beleértve a The Doomsday Heist, a Gunrunning, a Smuggler's Run, a Bikers és még sok minden mást. több. Megkapja a Criminal Enterprise Starter Pack csomagot is, amely a leggyorsabb módja annak, hogy az új GTA Online-játékosok a legizgalmasabb és legnépszerűbb tartalommal, valamint a GTA Online-ban elkölthető 1 000 000 USD bónusz készpénzzel indítsák el a büntetőbirodalmukat - több mint 10 000 000 GTA értéket.

Los Santos és Blaine megye - Az eddigi legnagyobb nyitott világ Grand Theft Auto címmel, rendkívül változatos kulturális és földrajzi területeken - a Grand Theft Auto Vis teljes világa a játék kezdetétől nyitva áll, hogy felfedezhesse. Los Santos nagyobb metropoliszába és Blaine megye vidékére látogatók elhalványult hírességekkel, parti emberekkel, túrázókkal, motorosokkal és minden más, színes lakosokkal találkozhatnak. A hegyek tetejétől, Los Santos utcáin át az óceánfenék mélyéig mindenhova bejárhat. Michael, Franklin és Trevor - Három játszható főszereplő - Michael, Franklin és Trevor a város különböző részein élhetnek, megvannak a maguk problémái, attitűdjei, életmódja, vágyai és céljaik - de tudják, hogyan kell együttműködni. Mindegyiküknek megvannak a maga egyedi készségei, amelyeket asztalra kell hozniuk, amikor ideje elvégezni a munkát. Heists - A kicsi bűncselekmények, a nyüzsgés és az autólopások csak Los Santosban juthatnak el eddig.

A nagy pontszám érdekében Michael, Franklin és Trevor együtt dolgoznak a nagy Heists - nagy, több részből álló küldetések, amelyek gondos előkészítést, toborzást és pontos (és gyakran robbanékony) végrehajtást igényelnek. Cash a GTAV-ban a király, és bár rengeteg módja lesz annak megszerzésére és elköltésére - a nagy összegek megszerzésének módja a heists. „Rekreációs” tevékenység - A Grand Theft Auto V nyitott világa nemcsak hatalmas méretű, hanem minden eddiginél többet kínál bejutáshoz. Kikapcsolódásképpen játsszon egy kis golfozást vagy teniszt, zenéljen jógával, vagy tekerje át a vidéket. Adrenalin fejekért ejtőernyővel a város felett, vagy testre szabhatja a gepárdját, és vigye az utcára, hogy pénzért versenyezzen balekokkal. Vagy kereshet készpénzt a régimódi módon, azzal, hogy elveszi - akár az italboltok letépésével, akár olyan vállalkozások vásárlásával és átvállalásával, amelyek osztalékot fognak szerezni. Sőt, ha a saját vállalkozását sétálgatja, találkozhat Los Santos egyik furcsaságával vagy csillaggal, és olyan vad eseményen találhatja magát, amelyre soha nem számított.

Adatok
manufacturer
Rockstar
category
PC játék
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
160 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek