info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

MINECRAFT (JAVA EDITION)

Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Nincs raktáron
14 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Minecraft egy teljesen nyílt világú sandbox videojáték, amit Mojang fejlesztett és adott ki 2011 november 18-án.

A Minecraft véglegesen bebizonyította, hogy nem minden a grafika. A játék egy hatalmas, kockából álló világba helyezi el a játékost, aki innentől kezdve teljesen szabadon fedezheti fel a játékot. A játék nevéből is adódik, hogy a hangsúly a bányászaton és a gyártáson van. Az egész világ lebontható és elemei felhasználhatóak nyersanyagként, amiknek segítségével jobb felszerelést és rengeteg hasznos holmit vagyunk képesek legyártani.

A játékban többféle játékmód is elérhető. A Survival módban a túlélésen is nagy hangsúly van, ugyanis miután lemegy a nap, mindenféle borzalmas szörny jelenik meg, amik nem átallanak ránk támadni. Ezért menedéket kell építenünk és felkészülni a harcra.

A Creative módban végtelen erőforrás áll a rendelkezésünkre, képesek vagyunk repülni, nincs életerőnk, és szabadon kiélhetjük az alkotási vágyainkat.

Az Adventure mód kifejezetten arra lett tervezve, hogy a játékosok megtapasztalják a felhasználók által készített egyedi térképeket és kalandokat. A játékmenet hasonló a Survival módban látottakhoz, viszont itt a térkép készítője számos korlátozással is élhet.

A Spectator mód lehetőséget ad, hogy a játékos repülhessen és figyelje a játékmenetet, anélkül, hogy közvetlen kapcsolatba lépne azzal.

A játék rendkívül nagy sikereket ért el a megjelenésétől kezdve és több millió játékos játszik vele világszerte.

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
PC játék
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
298 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek