0-24 livrare

Magazinul dumneavoastră de software cu livrare 0-24!

Windows Server 2022 Standard licenszkulcs
Windows Server 2022 Standard licenszkulcs
3 346,75 RON

Windows Server 2022 Standard licenszkulcs

Windows Server 2022 Standard licenszkulcs
Windows Server 2022 Standard licenszkulcs
Windows Server 2022 Standard licenszkulcs
  • Retail licensz
  • 512 CPU core maximum
  • 5/50 CAL
  • Digtális licenszkulcs 1-4 munkanapos szállítással
  • Angol nyelv
Licență
Digitális termékkulcs/Fizikális adathordozó
Limba
Angol
Metoda de livrare
E-mailben, és/vagy futárszolgálattal
Când va ajunge produsul dacă îl comand acum?
05.04.2024
3 346,75 RON
Descriere

Windows Server Standard 2022

Tartalom / Mi az, amit Ön kap?

Ez a retail verziós Windows Server Standard 2022 kiadás.
Licensz 512 CPU magig és 5/50 CAL (standard) + a telepítő DVD (*).

RDS CAL-t nem tartalmaz, ha szükséges meg kell vásárolni egyénileg.
Nyelv: az amerikai angolt tartalmazza, de bármilyen nyelven használható.

csak a 64 bites verzió.

Windows Server 2022 - az új szerver operációs rendszer

Megjelent a Windows Server 2022. Három év után követi 2019-es elődjét. Többek között olyan cégeknek szánják, amelyek helyben telepítik az operációs rendszerüket, és a lehető legnagyobb mértékben szeretnék elkerülni a Microsoft felhő használatát.

A Windows Server 2022-re való visszatéréssel az Essential verzió megszűnik, és helyébe a Standard kiadás lép. Emellett a Windows Server 2022-t hosszú távú szervizcsatornaként kínálják majd, és a korábban kétévente megjelenő csatornakiadások megszűnnek. Öt év elteltével a fő támogatás 2026. október 23-án megszűnik, míg a kiterjesztett támogatás 2031. október 14-ig marad fenn.

Windows Server 2022: a legfontosabb újítások

A Windows Server 2022 középpontjában a Microsoft Azure-ral való együttműködés, valamint a maximális biztonság biztosítása áll. Különleges szerepet kapnak a hibrid hálózatok és a helyi szerverek telepítése a Microsoft felhőszolgáltatások virtuális szervereivel párhuzamosan. A Felügyeleti központban a Windows Server 2022 adatközpontok szorosabban kapcsolódnak a Microsoft Azure-hoz.

A konténeralkalmazások javulása a csökkentett grafikus méreteknek és a Kubenetes és a Windows Server szorosabb összekapcsolásának köszönhetően javította a Windows Server 2022 letöltési idejét, miközben a hálózati házirendek végrehajtása is könnyebbé vált.

Szintén újdonság a Linux és Windows számítógépek párhuzamos használata. Mostantól a Linux disztribúciók közvetlenül a Windows szerverre telepíthetők a virtualizáció köztes lépése nélkül. A fájlok nehézkes kézi tömörítése a hálózati átvitel során már nem szükséges, és az automatizálás jelentős időt takarít meg. A beágyazott virtualizációs funkcióhoz a felhasználónak már nincs szüksége Intel processzorokra, hanem AMD processzorokat is használhat.

 

A Microsoft Azure összes biztonsági rendszere közvetlenül elérhető, és a helyi adatközpontok is használhatják. A Secured Core Server és a Secured Connectivity több szinten véd a fenyegetések ellen, és fokozott biztonságot nyújt a szabványos HTTPS és TLS 1.3 engedélyezése esetén. Támogatott az AES-256-GCM és az AES-256-CCM a kiszolgálói üzenetblokkok titkosításához és az SMB-aláíráshoz, valamint a DNS-over-HTTPS.

 

A Chromium-alapú Microsoft Edge verzió a szerverről érhető el, és lehetővé teszi a webes szolgáltatások használatát. A kapacitások jobban tervezhetők: Az intelligens technológiai rendszer Insight funkciója nemcsak a szerverek aktuális kihasználtságát érzékeli, hanem a jövőbeli szerverkihasználtságot is képes előre jelezni.

Végül a Storage Replication és a Storage Migration Services lehetővé teszi az adatok replikálását az egyes Windows-kiszolgálók között.

A Windows Server 2022 három verziója

A Windows Server 2022 Standard, a Windows Server 2022 Datacenter és a Windows Server 2022 Datacenter Azure Edition révén a Microsoft a Windows Server 2022 három változatát kínálja - ezek mindegyikének ezentúl nélkülöznie kell az LTSC névutót. A Windows Server Essentials további értesítésig önálló licencként marad fenn.

Windows Server 2022 Standard

A Windows Server 2022 Standard a 21H2 verziószámmal érkezik, a frissített Enterprise operációs rendszeren alapul. Kívülről alig különbözik a Windows 10-től, a Windows 11 adaptációja kimaradt. Összesen három területen történt valódi változás a legújabb verzióban 

  • A WLAN-kapcsolatok lehető legmagasabb szintű biztonságát szem előtt tartva a WPA3 H2E támogatással egészül ki
  • A Windows Hello for businesses lehetővé teszi az új végberendezések jelszó nélküli indítását néhány percen belül
  • A Linux és az Azure Windows alrendszerének GPU-számítógépes támogatása biztosítja az intelligens gépi tanulást

 A standard verzió ideális a kevés virtualizációval rendelkező, de fejlett funkciókat igénylő vállalatok számára.

Info produs
manufacturer
Microsoft
category
Server
Regiunea de activare
Világszerte
Punct bonus
66,93 RON
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse suplimentare