Microsoft Windows Server 2022 Device CAL R18-06414

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL R18-06414

A kiszolgálószoftver szolgáltatásokat vagy funkciókat biztosít a kiszolgálóként használt számítógép számára. Minden egyes telepített szervertermékhez külön szerverlicenc szükséges. Minden megvásárolt licenc feljogosítja az ügyfelet a szerverszoftver egyetlen szerverre történő telepítésére.

A kiszolgálószoftver használatához megfelelő ügyfél-hozzáférési licencet (CAL) kell vásárolni.

Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás módja:
E-mail-ben
Aktiválás módja:
Online
17 037 Ft
La favorite
Recomand
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

A Windows Server 2022 Device CAL szükséges ahhoz, hogy a vállalkozások és vállalkozók jogszerűen használhassák új kiszolgálójukat. A CAL az Client Access License (ügyfél-hozzáférési licenc) rövidítése, és a Windows Server 2022 Device CAL-t megvásároló vállalatok végre számos előnyt élvezhetnek a mindennapi irodai vagy magánéletben. Praktikus, sőt sok esetben szükséges, hogy a szoftverben rejlő lehetőségek teljes kihasználása érdekében több felhasználóval rendelkezzen. Ehhez Windows Server 2022 Device CAL-t vásárolhatnak. Ez az alkalmazás mindig hasznos a szakmai életben, függetlenül attól, hogy milyen iparágban használják. Aki úgy dönt, hogy megvásárolja a Windows Server 2022 Device CAL-t, az hivatalosan és kötelezően megszerezte a program megfelelő licencét, és a hozzá tartozó termékkulcsot is igénybe veheti. Legyen szó tehát bútorbeszerzéssel, autókölcsönzéssel, biztosítással, ingatlanügynökségekkel és hasonlókkal foglalkozó irodáról, a Windows Server 2022 Device CAL minden helyzetben hatalmas hozzáadott értéket kínál minden munkafolyamathoz.

Egyszerű és egyszerű a Windows Server 2022 Device CAL alkalmazással

Amikor Windows Server 2022 Device CAL-t vásárol, egy professzionális alkalmazást választ. Végül is az alkalmazás igény szerint konfigurálható, ami akkor is érvényes, ha egy számítógépen több felhasználó dolgozik. Nem ritka, hogy a rendszereket újra kell telepíteni és egyedileg konfigurálni az Ön igényei szerint. Ebben az esetben a Windows Server 2022 Device CAL óriási hozzáadott értéket és egyszerű, egyszerű kezelhetőséget kínál. A súgó funkció is könnyen elérhető, így a gyakorlatban felmerülő kérdések általában gyorsan tisztázhatók. Ha a vállalkozóknak, marketingeseknek vagy általános PC-felhasználóknak érvényes CAL-ra, azaz hozzáférési engedélyre van szükségük, kényelmesen megrendelhetik azt online. Ez időt takarít meg, amelyet az ambiciózus vállalkozók hatékony üzleti folyamatokba fektethetnek. A Windows Server 2022 Device CAL különböző tényleges hozzáféréseket tesz lehetővé, amelyek kifejezetten egy felhasználóhoz is hozzárendelhetők. A követelményektől függően általában különböző hozzáférési jogosultságok állnak rendelkezésre. Egyes Cals inkább egyéni, felhasználóra szabott használatra alkalmasak, más Cals pedig azért különösen alkalmasak, mert különböző eszközökkel használhatók.

A Windows Server 2022 Device CAL-t vásárló felhasználók hivatalosan számos funkcióra és üzleti alkalmazásra kapnak jogosultságot. Miről szól ez az egész konkrétan? A Windows Server licencekről, hogy az alkalmazások professzionálisan és teljes mértékben használhatók legyenek.

Kik számára alkalmas a Windows Server 2022 Device CAL?

A csomag különösen azoknak a cégtulajdonosoknak ajánlott, akik hivatalosan is engedélyeztetni szeretnék alkalmazottaik munkaállomásait, hogy minden törvényes legyen. A csomag kifejezetten ajánlott olyan vállalatok számára, amelyek műszakban dolgoznak, mivel minden egyes felhasználó számára egyéni beállítások készíthetők.

Milyen további előnyöket kínál a csomag az új felhasználók számára?

A felhasználó számos új, hatékony funkcióra, valamint a régi verziók fejlesztésére számíthat. Sok érdeklődő számára további előny az online vásárlás lehetősége.

Jellemzők

Jellemző: Licenc
Verzió: Microsoft Windows Server 2022 Device-CAL

Megjegyzés a termék aktiválásáról és a telepítéssel kapcsolatos információk:
A megvásárolt Microsoft-termék licencét (a jogok átruházását) Ön kapja meg. Ehhez az engedélyezéshez nincs szükség termékkulcsra vagy licenckulcsra. Az átvételi elismervény jogilag érvényes a szállítási címke formájában.

Win Server 2022 szabványos eszköz CAL

A Windows Server Device CAL a Server 2022 Edition esetében is releváns marad: ez a Microsoft licencmodellje, amellyel az eszközök hozzáférhetnek a Win Server 2022 Standard 16/24 Core vagy a Win Server 2022 Datacenter 16 /24 Core verzióhoz.

Egyébként: A CAL rövidítés azt jelenti, hogy Client Access License. Az, hogy az ügyfél eszköz vagy felhasználó-e, nem egyértelmű csupán ebből a kifejezésből - ezért a Microsoft különbséget tesz a Win Server 2022 Standard User CAL és a Win Server 2022 Standard Device CAL között.

Device CAL: Mire terjed ki az engedély?

A CAL megvásárlásának mindig akkor van értelme, ha egy eszköz hozzáfér a kiszolgálóhoz, de a felhasználók száma nem lényeges. A licenc hozzáférést biztosít az eszköz számára a megvásárolt Windows Server 2022 funkció összes funkciójához. Ez attól függően változik, hogy melyik major vagy minor verzióról van szó.

Az ilyen CAL-t például adminisztratív vagy gazdasági célokra használják. Ez többek között akkor fordulhat elő, ha egy vállalaton belül több alkalmazott is ugyanazt az eszközt használja. Az, hogy ugyanarra a tevékenységre vagy különböző munkafázisokra vonatkozik-e, nem lényeges.

A külső hozzáféréshez viszont külön engedélyre van szükség: A Távoli asztali 2022 eszköz CAL. Ez együtt járhat a Remote Desktop 2022 User CAL-al, és ugyanolyan feltételek mellett választható, mint a normál licencek.

 

 

Milyen licencekhez állnak rendelkezésre CAL-ok?

A Microsoft különböző ajánlataihoz eszköz- és felhasználói CAL-ok is rendelkezésre állnak. Fontos megjegyezni, hogy minden olyan eszközhöz, amely közvetlenül vagy közvetve hozzáfér a szerverhez vagy a programhoz, engedélyre van szükség. Ezek közé tartoznak:

  • Microsoft Exchange Server
  • Microsoft RDS
  • Microsoft Sharepoint
  • Microsoft SQL
  • Windows Server

Eszköz CAL-ok Windows Server Standard vagy Datacenter rendszerhez?

Az, hogy a Standard vagy a Datacenter Edition a megfelelő termék egy vállalat számára, az adott IT-infrastruktúrától függ. Míg a kisvállalatok általában a Standard Editionnel is beérik, a közepes vagy nagy szervezeteknek a Datacenter Editionre van szükségük. Mindkettő csak akkor működik, ha a minimális hardverkövetelmények teljesülnek, és a szükséges licencek rendelkezésre állnak.

Általában a Windows Server kiadásai közötti különbség a virtuális gépek engedélyezett számában rejlik. Míg az adatközpontban a számuk korlátlan, a Standard kiadásban két virtuális gépre korlátozódik.

Eszköz CAL-ok vásárlása

Ha vállalatát Device CAL-okkal szeretné felszerelni, közvetlenül itt, a weboldalunkon vásárolhatja meg őket. Fontos meggyőződni arról, hogy ez a megfelelő licenc: nevezetesen egy Device CAL, nem pedig egy User CAL. Egyenként, de általában 5, 10 vagy 50 darabos csomagokban is kaphatók. 

 

Info produs
manufacturer

Microsoft

Microsoft
category

Kategória

Szerver CAL
Szállítási idő

Szállítási idő

1
Aktiválási régió
Világszerte
Punct bonus
341 Ft
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!