Microsoft Visio Professional 2021 (D87-07606)

Microsoft Visio Professional 2021 (D87-07606)

Microsoft Visio 2021 Professional
Kompatibilis a Windows 10 és Windows 11 rendszerrel
Teljes verzió életre szóló licenccel
Egyszeri vásárlás / Nincs előfizetés 
Termékkulcs perceken belü

Nem kompatibilis az Apple eszközökkel 
Nem kompatibilis az Office 365 rc-vel
Ezzel a gombbal EGY Windows-eszközt lehet aktiválni, csak EGY alkalommal. Az aktiválási folyamat befejezése után NEM tudja újra használni ugyanazt a kulcsot. A merevlemez formázása hatékonyan törli a kulcsot. A licencet NEM viheti át másik számítógépre.

Felhasználók/gépek száma:
1
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás módja:
E-mail-ben
Aktiválás módja:
Online
14 990 Ft
La favorite
Recomand
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

A szoftvert IDE kattintva tudja letölteni

A Visio 2019 Professional a vizualitás következő szintjére visz. Ez megkönnyíti az intuitív folyamatábrák, hálózati diagramok, szervezeti diagramok, alaprajzok, műszaki tervek és egyebek készítését modern formák és sablonok felhasználásával, a legújabb irodai tapasztalatokkal.
Készítsen bármilyen professzionális diagramot kész sablonokkal és formák ezreivel, amelyek segítenek megfelelni az ipari szabványoknak. A megszokott Office-élménynek köszönhetően könnyedén hajthat végre általános folyamatábra-tevékenységeket.

A telepítéshez Windows 10 operációs rendszer szükséges.

Egyszeri telepítésre alkalmas az online aktiválás által. Nem vihető át másik eszközre.

 
A használatra kész sablonokkal és a testreszabható alakzatok ezreivel gyorsan dolgozhat. Csoportmunka és diagramok egyszerű megosztása A diagramok valós idejű adatokkal is összekapcsolhatók, így valós idejű elemzések alapján gyors döntések hozhatók.

 


Rugalmas szerkesztés

Az alakzatok az elrendezésük és kapcsolataik elvesztése nélkül is módosíthatók – például egyszerűen, a már elvégzett munka elvesztése nélkül módosítható egy diagram megjelenése.


Valós idejű jelenlétjelzők

A felhőbe mentett fájlok esetén egy jelenlétjelző mutatja, mely diagramrészeken dolgoznak éppen mások is.

Párhuzamos csoportmunka

Látható, hogy ki melyik részén dolgozik egy diagramnak, illetve értesítés kérhető a változásokról, amelyek át is vezethetők a fő fájlba.


Többféle adatforrás támogatása

A Visio támogatja a Microsoft Excel-munkafüzeteket, a Microsoft Access-adatbázisokat, a Microsoft SharePoint Foundation-listákat, a Microsoft SQL Server-adatbázisokat, a Microsoft Exchange Server-címtárakat, valamint az Azure Active Directoryt és az egyéb OLEDB- és ODBC-adatforrásokat.

Adatvezérelt diagramszerkesztés

Szervezeti diagramok automatikus létrehozása különböző adatforrásokból (például: Excel, Exchange, Azure Active Directory).

 

A mennyiségi szerződésből származó szoftverlicencek az eredeti eladó tiltása ellenére is az eredeti hardverkötöttség nélkül jogtisztán továbbértékesíthetők az EU 2009/24/EK irányelve, valamint az Európai Bíróság 2012-es C-128/11. határozata alapján.

Info produs
manufacturer

Microsoft

Microsoft
category

Kategória

Irodai program
Szállítási idő

Szállítási idő

1
Aktiválási régió
Világszerte
Punct bonus
300 Ft
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!