MINECRAFT (JAVA EDITION)

Stoc: 0 db
MINECRAFT (JAVA EDITION)
Felhasználók/gépek száma:
1
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás módja:
E-mail-ben
Aktiválás módja:
Online
14 900 Ft
Stoc epuizat
La favorite
Recomand
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

A JÁTÉKRÓL

A Minecraft egy teljesen nyílt világú sandbox videojáték, amit Mojang fejlesztett és adott ki 2011 november 18-án.

A Minecraft véglegesen bebizonyította, hogy nem minden a grafika. A játék egy hatalmas, kockából álló világba helyezi el a játékost, aki innentől kezdve teljesen szabadon fedezheti fel a játékot. A játék nevéből is adódik, hogy a hangsúly a bányászaton és a gyártáson van. Az egész világ lebontható és elemei felhasználhatóak nyersanyagként, amiknek segítségével jobb felszerelést és rengeteg hasznos holmit vagyunk képesek legyártani.

A játékban többféle játékmód is elérhető. A Survival módban a túlélésen is nagy hangsúly van, ugyanis miután lemegy a nap, mindenféle borzalmas szörny jelenik meg, amik nem átallanak ránk támadni. Ezért menedéket kell építenünk és felkészülni a harcra.

A Creative módban végtelen erőforrás áll a rendelkezésünkre, képesek vagyunk repülni, nincs életerőnk, és szabadon kiélhetjük az alkotási vágyainkat.

Az Adventure mód kifejezetten arra lett tervezve, hogy a játékosok megtapasztalják a felhasználók által készített egyedi térképeket és kalandokat. A játékmenet hasonló a Survival módban látottakhoz, viszont itt a térkép készítője számos korlátozással is élhet.

A Spectator mód lehetőséget ad, hogy a játékos repülhessen és figyelje a játékmenetet, anélkül, hogy közvetlen kapcsolatba lépne azzal.

A játék rendkívül nagy sikereket ért el a megjelenésétől kezdve és több millió játékos játszik vele világszerte.

Info produs
manufacturer

Microsoft

Microsoft
category

Kategória

PC játék
Szállítási idő

Szállítási idő

1
Aktiválási régió
Világszerte
Stoc
0 db
Punct bonus
298 Ft
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!