Grand Theft Auto V GTA 5 - Premium Online Edition PC

Stoc: 6 db
Grand Theft Auto V GTA 5 - Premium Online Edition PC

-Grand Theft Auto V

-The Doomsday Heist DLC

-Gunrunning DLC

-Smuggler’s Run DLC

-Criminal Enterprise Starter Pack DLC

-Bikers DLC

Felhasználók/gépek száma:
1
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás módja:
E-mail-ben
Aktiválás módja:
Online
7 990 Ft
La favorite
Recomand
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

Los Santos: szétszórt, napsütötte metropolisz, tele önsegítő gurukkal, csillagokkal és elhalványuló hírességekkel, akik egykor a nyugati világ irigykedtek, és most a gazdasági bizonytalanság és az olcsó reality TV korszakában próbálnak talpon maradni. A zűrzavar közepette három nagyon különböző bűnöző mindent kockáztat egy merész és veszélyes lökéssorozatban, amely életre keltheti őket. A Grand Theft Auto V: Premium Online Edition tartalmazza a teljes The Grand Theft Auto V történetélményt, a Grand Theft Auto Online folyamatosan fejlődő világát, valamint az összes létező játékfrissítést és tartalmat, beleértve a The Doomsday Heist, a Gunrunning, a Smuggler's Run, a Bikers és még sok minden mást. több. Megkapja a Criminal Enterprise Starter Pack csomagot is, amely a leggyorsabb módja annak, hogy az új GTA Online-játékosok a legizgalmasabb és legnépszerűbb tartalommal, valamint a GTA Online-ban elkölthető 1 000 000 USD bónusz készpénzzel indítsák el a büntetőbirodalmukat - több mint 10 000 000 GTA értéket.

Los Santos és Blaine megye - Az eddigi legnagyobb nyitott világ Grand Theft Auto címmel, rendkívül változatos kulturális és földrajzi területeken - a Grand Theft Auto Vis teljes világa a játék kezdetétől nyitva áll, hogy felfedezhesse. Los Santos nagyobb metropoliszába és Blaine megye vidékére látogatók elhalványult hírességekkel, parti emberekkel, túrázókkal, motorosokkal és minden más, színes lakosokkal találkozhatnak. A hegyek tetejétől, Los Santos utcáin át az óceánfenék mélyéig mindenhova bejárhat. Michael, Franklin és Trevor - Három játszható főszereplő - Michael, Franklin és Trevor a város különböző részein élhetnek, megvannak a maguk problémái, attitűdjei, életmódja, vágyai és céljaik - de tudják, hogyan kell együttműködni. Mindegyiküknek megvannak a maga egyedi készségei, amelyeket asztalra kell hozniuk, amikor ideje elvégezni a munkát. Heists - A kicsi bűncselekmények, a nyüzsgés és az autólopások csak Los Santosban juthatnak el eddig.

A nagy pontszám érdekében Michael, Franklin és Trevor együtt dolgoznak a nagy Heists - nagy, több részből álló küldetések, amelyek gondos előkészítést, toborzást és pontos (és gyakran robbanékony) végrehajtást igényelnek. Cash a GTAV-ban a király, és bár rengeteg módja lesz annak megszerzésére és elköltésére - a nagy összegek megszerzésének módja a heists. „Rekreációs” tevékenység - A Grand Theft Auto V nyitott világa nemcsak hatalmas méretű, hanem minden eddiginél többet kínál bejutáshoz. Kikapcsolódásképpen játsszon egy kis golfozást vagy teniszt, zenéljen jógával, vagy tekerje át a vidéket. Adrenalin fejekért ejtőernyővel a város felett, vagy testre szabhatja a gepárdját, és vigye az utcára, hogy pénzért versenyezzen balekokkal. Vagy kereshet készpénzt a régimódi módon, azzal, hogy elveszi - akár az italboltok letépésével, akár olyan vállalkozások vásárlásával és átvállalásával, amelyek osztalékot fognak szerezni. Sőt, ha a saját vállalkozását sétálgatja, találkozhat Los Santos egyik furcsaságával vagy csillaggal, és olyan vad eseményen találhatja magát, amelyre soha nem számított.

Info produs
manufacturer

Microsoft

Rockstar
category

Kategória

PC játék
Szállítási idő

Szállítási idő

1
Aktiválási régió
Világszerte
Stoc
6 db
Punct bonus
160 Ft
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!