info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 16 core licenszkulcs
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 16 core licenszkulcs
393 700 Ft

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 16 core licenszkulcs

  • Támogatás
  • A legújabb Windows server termék
  • 24 órán belüli szállítás
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Multi
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
393 700 Ft
Részletek
Jellemzők Microsoft Windows Server 2022 Standard Microsoft Windows Server 2022 adatközpont
A Windows Server legfontosabb funkciói    
Hibrid integráció    
Hiper-konvergens infrastruktúra  ×  
OSE/Hyper-V konténer  2 Korlátlan
Windows Server konténer  Korlátlan  Korlátlan
Host felügyeleti szolgáltatás    
Memória replika    
Árnyékolt virtuális gépek (VM)  ×  
Szoftver által meghatározott hálózatok  ×  
Szoftveresen definiált memória  ×  

 

Win Server 2022 Datacenter 16/24 mag

A Microsoft a Windows Server 2022-t két különböző fő kiadásban kínálja: Win Server 2022 Standard és Win Server 2022 Datacenter 16/24 Core . A Windows Server 2019 utódjaként a Windows Server Datacenter különösen alkalmas olyan modern adatközpontok számára, amelyek a virtualizáció magas szintjét érték el. A felhasználók egyaránt profitálnak a számos újításból és továbbfejlesztett funkcióból.

Egyébként: Csak azok, akik a Windows Server Datacenter mellett döntenek, élvezhetik az olyan funkciókat, mint a Shielded Virtual Machines for Linux vagy a titkosított virtuális hálózatok. Ezek nem szerepelnek a Standard kiadásban.

A rendszer alkalmazási köre

Az új Server Edition kibővíti a Windows Server 2019-et, és további gyakorlati funkciókat kínál. Az olyan meglévő funkciók, mint a konténertechnológia vagy a Kubernetes, érezhetően javultak. Így tartalmazza a Windows Server r2 Service Pack 1 korábbi frissítéseit és fejlesztéseit is.

Míg a Datacenter Edition alapvetően a Standard Edition teljes funkcionalitását tartalmazza, addig a hangsúly a hibrid hálózatok üzemeltetésére helyeződik. Ez azt jelenti, hogy a Microsoft felhőszolgáltatásokból vagy a Microsoft Azure-ból származó virtuális szerverek párhuzamosan használhatók a helyi szerverekkel. Ugyanakkor ez megkönnyíti a Microsoft Exchange szoftver használatát, amelyre egyre több vállalat támaszkodik.

A 2022-es kiadásban - a verziótól függetlenül - a biztonságra helyezzük a hangsúlyt. Ezért a Microsoft számos új funkciót integrál, és kényelmesebbé és áttekinthetőbbé teszi az Admin Centert. A felhasználóknak több kényelmet biztosít, miközben a teljes IT-infrastruktúra jobban védett, és kevesebb teret ad a kibertámadásoknak.

 alkalmazási lehetőségek

A Microsoft felhőszolgáltatásaihoz való közelsége miatt a Windows Server 2022 alapvetően helyi adatközpontokban telepíthető, de felhőmegoldásként is üzemeltethető. Ebben az esetben a Windows Server 2022 adatközpont Microsoft Azure kiadása kínálja magát. Ez a megközelítés előremutató megoldás, különösen a közepes méretű vállalatoknál, mivel a helyszíni erőforrások általában korlátozottak.

A Datacenter Edition licencelése

Ahhoz, hogy a Datacenter Editiont a kívánt módon lehessen üzemeltetni, elegendő számú licencre van szükség. A Microsoft a jelenlegi verzióban is a jól ismert CAL-rendszerre támaszkodik. Ehhez a Win Server 2022 felhasználói CAL és a Win Server 2022 eszköz CAL is szükséges. A szükséges licencek száma a vállalat méretétől és a felhasználók vagy eszközök számától függ.

A távoli asztali munkamenethez, azaz a kívülről történő hozzáféréshez is szükségesek licencek. Ezek a következők: a Remote Desktop 2022 Device CAL a külső hozzáférést biztosító eszközökhöz, valamint a Remote Desktop 2022 User CAL a felhasználókhoz.

A Win Server 2022 Datacenter rendszerkövetelményei

Az új Server Edition csak megfelelő hardverrel telepíthető. A következő minimumkövetelményeknek kell megfelelnie:

  • 1.4 GHz-es processzor a 64 bites változatban.
  • 512 MB RAM.
  • 32 GB-os merevlemez.

 

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Datacenter
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
7 874 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek