info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Windows Server 2022 User CAL 	R18-06450
Microsoft Windows Server 2022 User CAL R18-06450
24 067 Ft

Microsoft Windows Server 2022 User CAL R18-06450

A kiszolgálószoftver szolgáltatásokat vagy funkciókat biztosít a kiszolgálóként használt számítógép számára. Minden egyes telepített szervertermékhez külön szerverlicenc szükséges. Minden megvásárolt licenc feljogosítja az ügyfelet a szerverszoftver egyetlen szerverre történő telepítésére.

A kiszolgálószoftver használatához megfelelő ügyfél-hozzáférési licencet (CAL) kell vásárolni.

Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
24 067 Ft
Részletek

Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL megvásárlása

A modern licenceléshez a hivatalos termékek az egyetlen helyes választás. Ezért kínáljuk a modern Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL-t a legújabb kiszolgálóhoz, és lehetővé tesszük az egyszerű bevezetést. Ez megkönnyíti a megfelelő megoldások integrálását a vállalatba és a felhasználó-orientált megoldás kifejlesztését. Így a teljes beléptetés-ellenőrzés korszerűbbé és funkcionálisabbá tehető.

Mindig a megfelelő engedély

A Microsoft világos licencelési modellje megkönnyíti a megfelelő licencek beszerzését. Minden szerver saját licenccel rendelkezik, amely funkcionálisan pontosan az alkalmazáshoz igazítható. A Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL ezután biztosítja, hogy egy adott felhasználóhoz legyen hozzárendelve, ami nagymértékben leegyszerűsíti a végrehajtást. Ez azt jelenti, hogy mindig megtalálja a megfelelő termékeket közvetlenül tőlünk, így számíthat a professzionális megoldásra.

Az egyértelműen strukturált hozzáférési licencek megfelelő megoldást kínálnak a szervezet összes szerveréhez. Az eszköztől függetlenül a Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL pontosan egy felhasználót határoz meg, aki hozzáférhet a rendszerekhez. Ez hatékonyan megakadályozza, hogy harmadik felek hozzáférjenek a rendszerekhez, és jelentősen csökkenti a biztonságot. A megfelelő terméklicencekkel a boltunkból ez nem jelent problémát.

A legfontosabb előnyök áttekintése

  •     Gyors integráció a szerverbe
  •     Folyamatos elemzések a nagyobb átláthatóság érdekében
  •     Egyszerű testreszabás a BeUser által
  •     Pontosan kiosztott engedély a nagyobb biztonság érdekében
  •     Teljes körű elosztás a vállalaton belül
  •     Hivatalos szerverlicenc kód

Frissített hozzáférés minden egyes kiszolgálóhoz

A szerver körüli számos funkcióval, például az analitikával és egyéb bővítményekkel bármikor áttekinthető. Aki Windows Server 2022-t használ, annak nem kell aggódnia a licencelés miatt, hanem egyszerűen választhatja az egyik licencünket. Ezáltal sokkal könnyebbé válik a megfelelő Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL-ra való visszalépés és a teljes kiszolgáló biztonságának optimalizálása.

Természetesen a többszörös licencek megvásárlása sokkal olcsóbb, így ez egy nagyszerű módja a megtakarításnak a nagyobb vállalatok számára. Ezek általában azon alapulnak, hogy több alkalmazottat kell felszerelni a megfelelő Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL-val, és egy kényelmes készletet kell vásárolni. Ha megtalálta a megfelelőt, nem tart sokáig csatlakozni a szerverhez.

Vásároljon Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL-t most

A megfelelő Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL használatával a kiszolgáló elérése sokkal egyszerűbbé válhat. Ez sok felhasználó számára vonzóvá teszi, hogy a hivatalos licencek mellett döntsön, és kihasználja az összes elérhető szolgáltatást. Így mindig a legújabb termékeket és licenceket tudjuk Önnek kínálni. Ez megkönnyíti a megfelelő Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL megvásárlását, hogy a rendszerhez való hozzáférés a lehető legegyszerűbb legyen.

Mit kínál az alkalmazás?
A Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL lehetővé teszi a meglévő kiszolgálók gyors és célzott licencelését. Ez azt jelenti, hogy nem kell értékes időt vesztegetnie, mivel a megfelelő licenccel a szerverek teljesen működőképesek, és percek alatt üzembe helyezhetők.

Ki profitál ebből a megoldásból?
Egy Windows-kiszolgáló minden felhasználójának hozzáféréssel kell rendelkeznie a megfelelő CAL-hoz is, ami nagyban megkönnyíti a munkafolyamatok optimalizálását és az eszközvezérlés felügyeletét. A BeUser egyértelmű kiosztásával a biztonság többé nem kérdéses, így a szükséges licenc mindig rendelkezésre áll.

Miért olyan fontos az engedély?
A megfelelő Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL nélkül a kiszolgáló nem testreszabható vagy konfigurálható. Ezért a vállalaton belüli strukturált telepítéshez elengedhetetlen a megfelelő licenc, amely biztosítja, hogy mindig hozzáférjen a megfelelő megoldáshoz.

Felhasználói CAL: A felhasználói CAL feljogosít egy adott felhasználót arra, hogy tetszőleges számú eszközt használjon, pl. céges számítógép, magánszámítógép, mobiltelefon stb., amelyekről hozzáférhet a kiszolgálószoftverhez.

Ezt a licenctípust akkor érdemes választani, ha a felhasználó nem csak egy eszközzel fér hozzá az adott szerverhez, és például a számítógép mellett az okostelefonját is használja e-mailjei ellenőrzésére, vagy egy táblagépet használ második eszközként. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha az alkalmazottaknak lehetőségük van arra, hogy saját eszközeiket használják, és azokkal csatlakozzanak a hálózathoz.

Licencelési jellemzők

Jellemző: Licencelési jogok
Verzió:  Microsoft Windows Server 2022 felhasználói CAL

A termék aktiválására vonatkozó értesítés és telepítési információk:
Ön megkapja az Ön által megvásárolt Microsoft-termék licencét (a jogok átruházása). Ehhez az engedélyezéshez nincs szükség termékkulcsra vagy licenckulcsra. Az igazolás a szállítólevél formájában jogilag érvényes.

 

A Microsoft felhasználói CAL-ja akkor szükséges, ha egy felhasználó hozzá akar férni a kiszolgálóhoz. Ez magában foglalhat közvetlen és közvetett hozzáférést is, például szoftverek segítségével. Ez a fajta licencelés általában mindig akkor hasznos, ha az eszközök felhasználóhoz kötöttek. Ez azt jelenti: egy felhasználó egy adott végberendezésen keresztül fér hozzá. Ha viszont ugyanazt az eszközt több alkalmazott is használja, akkor a Win Server 2022 Standard Device CAL a megfelelő megoldás.

A Microsoft CAL lehetővé teszi a felhasználó számára a Win Server 2022 Standard összes funkciójának használatát. Ez az engedély azonban nem elegendő a kívülről történő hozzáféréshez: Ehelyett egy Remote Desktop 2022 felhasználói CAL-ra van szükség, vagy egy Remote Desktop 2022 eszköz CAL-ra, ha külső eszközökhöz való hozzáférés szükséges.

A különböző termékekhez felhasználói CAL-ok szükségesek

A felhasználói CAL az alapja a Microsoft számos ajánlatához szükséges licencelésnek. Amint a szerverhez közvetlenül vagy közvetve hozzáférnek, szükség van rá. Ezért vásárláskor győződjön meg arról, hogy a CAL kompatibilis a kívánt termékkel. A felhasználói CAL a következőkhöz érhető el:

  • Microsoft Exchange Server
  • Microsoft RDS
  • Microsoft Sharepoint
  • Microsoft SQL
  • Windows Server

z új Microsoft Server Standard vagy Datacenter Edition használatához tetszőleges számú licenc szükséges. Ha a felhasználói licencelés mellett dönt, akkor minden felhasználónak külön licencre van szüksége. Ez azt jelenti, hogy a szükséges szám függ a vállalat méretétől, működési módjától és a meglévő informatikai infrastruktúrától. Ugyanez vonatkozik a Server 2022 főverziókra is: Az, hogy a Standard vagy a Datacenter Edition a megfelelőbb, a vállalat igényeitől is függ.

A felhasználói CAL-okat a Microsoft, Microsoft-partnerek vagy szoftvergyártók értékesítik. Bár egyenként is megvásárolhatók, gyakran akár 50 darabos csomagokban is árulják őket. 

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Szerver CAL
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
481 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek