info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs

Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs

Az Adobe Photoshop Elements főbb jellemzői

 • 53 Szerkesztés útmutatóval - Részletes információk a fényképek szerkesztéséhez
 • Szórakoztató mémek és többfotós szövegek létrehozása
 • A fénykép egy részét vázlatra konvertálhatja
 • Szöveg és határ átfedés
 • Nagyobb teljesítmény és HEIF támogatás
 • Elektronikus licenc Windows és MAC operációs rendszerű számítógépekre vonatkozik
Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Adobe fiók
Nincs raktáron
37 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az Adobe Photoshop Elements 2022 egy nagyon hasznos szoftver azok számára, akik szeretnének kreatív és hatékony módon dolgozni a digitális képekkel és videókkal. A főbb jellemzői a következők:

 1. Intuitív felület: Az Adobe Photoshop Elements 2022 rendelkezik egy könnyen kezelhető felhasználói felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan megtanulják használni a szoftvert, és hatékonyan dolgozzanak vele.

 2. Automatikus javítások: Az Adobe Sensei AI technológiának köszönhetően, az Adobe Photoshop Elements 2022 képes automatikusan javítani a fényképek minőségét, és színeit.

 3. Photo Effects: A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle effekteket adjanak hozzá a képekhez, például szürkeárnyalatos, vintage, olajfestmény vagy akvarell hatásokat.

 4. Guided Edits: A Guided Edits funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen létrehozzanak különféle kreatív munkákat, mint például a képek kombinálását, kollázsok készítését, vicces és humoros képek készítését.

 5. Automatikus kollázsok és videók: Az Auto Creations funkció lehetővé teszi a szoftvernek, hogy automatikusan készítsen különféle kollázsokat, diavetítéseket és videókat a feltöltött képek alapján.

 6. Arcfelismerés: Az Adobe Photoshop Elements 2022 képes az arcok automatikus észlelésére, így lehetőséget ad arra, hogy könnyedén szerkessze a képek színeit és kontrasztját az arcok alapján.

 7. Többplatformos támogatás: Az Adobe Photoshop Elements 2022 támogatja az operációs rendszereket, mint a Windows és a Mac OS, valamint az iPadOS-t is.

 8. Képek és videók szerkesztése: Az Adobe Photoshop Elements 2022 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen szerkesszék a képeket és videókat, beleértve az élesség, a kontraszt, a színintenzitás és más paraméterek beállítását.

 

 

Az Adobe Photoshop Elements 2022 számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével hatékony és kreatív munkát lehet végezni a digitális képekkel és videókkal.

 

Az Adobe Photoshop Elements 2022 egy nagyszerű szoftver azoknak, akik szeretnének gyorsan és egyszerűen szerkeszteni fényképeket és videókat. A szoftver rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy elkészítsd az általad képzelt képeket.

Az Adobe Photoshop Elements 2022 használata rendkívül egyszerű, így akár a kezdők is könnyen megtanulhatják használni. Az egyik fő funkció a "Photo Effects" funkció, amely lehetővé teszi, hogy különféle effekteket adj hozzá a képekhez, például szürkeárnyalatos, vintage, olajfestmény vagy akvarell hatásokat.

A szoftver másik fontos funkciója a "Guided Edits", amelyek segítségével könnyen létrehozhatod az általad elképzelt képeket. A "Guided Edits" funkció magában foglalja a "Double Exposure" funkciót, amellyel két képet kombinálhatsz egyetlen képpé, és a "Meme Creator" funkciót, amellyel vicces és humoros képeket hozhatsz létre.

Az Adobe Photoshop Elements 2022 használatával könnyedén eltávolíthatod a képekről a zavaró elemeket, és javíthatod a képek élességét és kontrasztját. Az "Auto Creations" funkció segítségével a szoftver magától készít különféle kollázsokat, diavetítéseket és videókat a feltöltött képek alapján.

Az Adobe Photoshop Elements 2022 rendelkezik az Adobe Sensei AI technológiával, amely automatikusan javítja a fényképek minőségét és színeit. A szoftver képes az arcok és a táj automatikus észlelésére is, így könnyen lehetőséget ad arra, hogy egyesítse a fényképek színeit és kontrasztját.

Összességében, az Adobe Photoshop Elements 2022 kiváló szoftver, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan szerkeszthesd a képeidet és videóidat. Az intuitív felület és a számos funkció segít abban, hogy minőségi munkát végezz, és élvezd az alkotás folyamatát.

Adatok
manufacturer
adobe
category
Képszerkesztő program
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
760 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek