info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
34 990 Ft

Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs

Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs
Adobe Photoshop Elements 2022 (Windows / MAC) Digitális kulcs

Az Adobe Photoshop Elements főbb jellemzői

 • 53 Szerkesztés útmutatóval - Részletes információk a fényképek szerkesztéséhez
 • Szórakoztató mémek és többfotós szövegek létrehozása
 • A fénykép egy részét vázlatra konvertálhatja
 • Szöveg és határ átfedés
 • Nagyobb teljesítmény és HEIF támogatás
 • Elektronikus licenc Windows és MAC operációs rendszerű számítógépekre vonatkozik
Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Adobe fiók
Raktáron   (5 db)
34 990 Ft
Részletek

Az Adobe Photoshop Elements 2022 egy nagyon hasznos szoftver azok számára, akik szeretnének kreatív és hatékony módon dolgozni a digitális képekkel és videókkal. A főbb jellemzői a következők:

 1. Intuitív felület: Az Adobe Photoshop Elements 2022 rendelkezik egy könnyen kezelhető felhasználói felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan megtanulják használni a szoftvert, és hatékonyan dolgozzanak vele.

 2. Automatikus javítások: Az Adobe Sensei AI technológiának köszönhetően, az Adobe Photoshop Elements 2022 képes automatikusan javítani a fényképek minőségét, és színeit.

 3. Photo Effects: A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle effekteket adjanak hozzá a képekhez, például szürkeárnyalatos, vintage, olajfestmény vagy akvarell hatásokat.

 4. Guided Edits: A Guided Edits funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen létrehozzanak különféle kreatív munkákat, mint például a képek kombinálását, kollázsok készítését, vicces és humoros képek készítését.

 5. Automatikus kollázsok és videók: Az Auto Creations funkció lehetővé teszi a szoftvernek, hogy automatikusan készítsen különféle kollázsokat, diavetítéseket és videókat a feltöltött képek alapján.

 6. Arcfelismerés: Az Adobe Photoshop Elements 2022 képes az arcok automatikus észlelésére, így lehetőséget ad arra, hogy könnyedén szerkessze a képek színeit és kontrasztját az arcok alapján.

 7. Többplatformos támogatás: Az Adobe Photoshop Elements 2022 támogatja az operációs rendszereket, mint a Windows és a Mac OS, valamint az iPadOS-t is.

 8. Képek és videók szerkesztése: Az Adobe Photoshop Elements 2022 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen szerkesszék a képeket és videókat, beleértve az élesség, a kontraszt, a színintenzitás és más paraméterek beállítását.

 

 

Az Adobe Photoshop Elements 2022 számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével hatékony és kreatív munkát lehet végezni a digitális képekkel és videókkal.

 

Az Adobe Photoshop Elements 2022 egy nagyszerű szoftver azoknak, akik szeretnének gyorsan és egyszerűen szerkeszteni fényképeket és videókat. A szoftver rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy elkészítsd az általad képzelt képeket.

Az Adobe Photoshop Elements 2022 használata rendkívül egyszerű, így akár a kezdők is könnyen megtanulhatják használni. Az egyik fő funkció a "Photo Effects" funkció, amely lehetővé teszi, hogy különféle effekteket adj hozzá a képekhez, például szürkeárnyalatos, vintage, olajfestmény vagy akvarell hatásokat.

A szoftver másik fontos funkciója a "Guided Edits", amelyek segítségével könnyen létrehozhatod az általad elképzelt képeket. A "Guided Edits" funkció magában foglalja a "Double Exposure" funkciót, amellyel két képet kombinálhatsz egyetlen képpé, és a "Meme Creator" funkciót, amellyel vicces és humoros képeket hozhatsz létre.

Az Adobe Photoshop Elements 2022 használatával könnyedén eltávolíthatod a képekről a zavaró elemeket, és javíthatod a képek élességét és kontrasztját. Az "Auto Creations" funkció segítségével a szoftver magától készít különféle kollázsokat, diavetítéseket és videókat a feltöltött képek alapján.

Az Adobe Photoshop Elements 2022 rendelkezik az Adobe Sensei AI technológiával, amely automatikusan javítja a fényképek minőségét és színeit. A szoftver képes az arcok és a táj automatikus észlelésére is, így könnyen lehetőséget ad arra, hogy egyesítse a fényképek színeit és kontrasztját.

Összességében, az Adobe Photoshop Elements 2022 kiváló szoftver, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan szerkeszthesd a képeidet és videóidat. Az intuitív felület és a számos funkció segít abban, hogy minőségi munkát végezz, és élvezd az alkotás folyamatát.

Adatok
manufacturer
adobe
category
Képszerkesztő program
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
700 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek