info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2022

4termék 14

A szerverek és munkaállomások széles körben használt eszközök a vállalkozásokban. Az operációs rendszerek piacán a Windows Server 2022 az egyik legnépszerűbb választás. A Windows Server 2022 három különböző licenc változattal rendelkezik: Standard, Datacenter és Essentials.

A Windows Server 2022 Standard egy olyan változat, amelyet kis és közepes méretű vállalkozások számára fejlesztettek ki. Ez az operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen kezeljék a szerverüket, és hatékonyan végezzék a munkájukat. A Standard verzió támogatja a virtuális környezetet és a felhőalapú technológiákat is.

A Windows Server 2022 Datacenter változat a legmagasabb szintű funkcionalitást és rugalmasságot kínálja a nagyvállalatok és az adatközpontok számára. Ez az operációs rendszer nagy mennyiségű virtualizációs környezetet támogat, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyabban használják a szerverüket és az erőforrásaikat.

A Windows Server 2022 Essentials változat pedig kifejezetten kisvállalkozások számára lett kifejlesztve. Ez az operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan kezeljék a szerverüket, és biztonságosan tárolják és megosszák a fájljaikat. Az Essentials verzió korlátozott számú felhasználót és szervereket támogat, és nem támogatja a virtualizációt.

Mindegyik változat rendelkezik a Windows Server 2022 új funkcióival és biztonsági jellemzőivel, amelyek javítják a rendszer stabilitását és biztonságát. A Windows Server 2022 egy olyan megbízható és hatékony operációs rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan végezzék munkájukat és növeljék a vállalkozásuk teljesítményét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
169 000 Ft - 914 400 Ft
category