info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2012

3termék 13

A Windows Server 2012 egy olyan szerveroperációs rendszer, amelyet elsősorban vállalati felhasználók számára fejlesztettek ki. Ez az operációs rendszer több mint egyszerűen egy szerverüzemeltetési rendszer - az egész szerverinfrastruktúra kezelésére szolgál. A Windows Server 2012 kiváló választás olyan vállalatok számára, amelyeknek nagy szüksége van az adatvédelemre és a biztonságra. A szerverrendszer telepítése és karbantartása rendkívül egyszerű, így még azok a felhasználók is könnyedén kezelhetik, akik nem rendelkeznek mély szakértői tudással.

Az operációs rendszer rendelkezik az összes olyan funkcióval, amelyekre a modern vállalati környezetben szükség lehet. Támogatja a virtualizációt, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyszerűen kezelhessék a virtuális szervereket, és csökkentsék az üzemeltetési költségeket. A Windows Server 2012 képes a felhőalapú szolgáltatásokhoz való csatlakozásra, amelynek köszönhetően a vállalatok nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot érhetnek el. Az operációs rendszer további újításokat is tartalmaz, mint például az összesített hálózati felügyelet, a többi között.

A Windows Server 2012 képes nagyobb teljesítményre, mint elődei, ami nagy előny lehet a nagyobb vállalatok számára. A nagyobb teljesítménynek köszönhetően a rendszer akár több száz vagy akár több ezer felhasználó kiszolgálására is képes, és a vállalatok számára lehetővé teszi, hogy nagyobb adatforgalmat és adatbázisokat kezeljenek. Az operációs rendszer támogatja az összes olyan alkalmazást, amelyeket a vállalatok számára fontosak lehetnek, és támogatja a szinte minden adatbázistípust is.

Összességében a Windows Server 2012 egy kiváló választás lehet bármelyik vállalat számára, amelynek szüksége van egy hatékony és megbízható szerverüzemeltetési rendszerre. Az operációs rendszer egyszerű telepítése és karbantartása, valamint a nagyobb teljesítmény és a nagyobb biztonság előnyei biztosítják, hogy a Windows Server 2012 hosszú távon is megfelelő megoldás maradjon a vállalatok számára. Az operációs rendszer képes egyszerre több szerepet is betölteni, így egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a szerverüzemeltetést és az adatkezelést.

A Windows Server 2012 telepítése és beállítása rendkívül egyszerű, és sokkal gyorsabb, mint a korábbi verziók. Az operációs rendszer tartalmazza az összes olyan funkciót, amelyekre a vállalatoknak szükségük van a hatékony szerverüzemeltetéshez és az adatvédelemhez. Az operációs rendszer további újításokat is tartalmaz, mint például a PowerShell 3.0, amely lehetővé teszi a rendszer adminisztrátorai számára, hogy egyszerűbben és hatékonyabban kezeljék a szervereket.

Az operációs rendszer telepítése és használata nagyon egyszerű, és nagyon kevés időt és pénzt igényel a vállalatoktól. A Windows Server 2012 telepítése után a vállalatok képesek lesznek azonnal használni az összes olyan funkciót, amelyre szükségük van a hatékony szerverüzemeltetéshez és az adatvédelemhez.

Összességében a Windows Server 2012 egy kiváló választás lehet minden olyan vállalat számára, amelynek szüksége van egy megbízható, hatékony és biztonságos szerverüzemeltetési rendszerre. Az operációs rendszer könnyen telepíthető és használható, és képes biztosítani a vállalatok számára a nagyobb teljesítményt és a nagyobb biztonságot, amelyre szükségük van az adatkezelésben.