info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2012 Standard
Windows Server 2012 Standard
88 900 Ft  
71 120 Ft

Windows Server 2012 Standard

A Windows Server 2012-t olcsón vásárolhatja meg webáruházunkban. A szoftver letöltés útján szállítjuk ki és pár perc elteltével azonnal telepíthető.

Felhasználók/gépek száma
1 eszköz + 2 virtuális gép
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Platform
PC
Mikor érkezik meg a termék, ha most megrendeli?
2024.06.15
20
88 900 Ft  
71 120 Ft
Kezdete: 2023.03.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 20
Megtakarítás 17 780 Ft
Részletek

A Server 2012 a Microsoft által a felhőalkalmazások kezdetének megjelenésével debütált. Ugyanakkor a virtuális gépek támogatása is növekedett. Ezáltal az Internet-szolgáltatók és adatközpontok irányába történő aktív reklámjellegű előmozdítás először jelenik meg a Windows Server sorozatban. A Windows Server 2012 a Windows 8 magra épül és a felhőhöz való kapcsolódáson és a virtuális gépeken kívül számos javítást tartalmaz az Active Directory és az LAN hozzáférési sebesség terén. Továbbá, az x32 bites rendszerek nem támogatottak a 2008-as verzióhoz képest.

Az előnyök az felhasználóknak A Standard verzióban a Server 2012 célzottan vállalati igényekre van szabva. Legyen szó virtuális szerver telepítésről vagy felhőkapcsolatról, a határt kizárólag a hardver felszereltsége határozza meg. Az Microsoft mostantól azoknak a szolgáltatóknak is szól, akik tudatosan kínálnak felhőszolgáltatásokat a Windows Serveren keresztül. Továbbá, a hálózati kapcsolódás javítása segítette az egyes munkahelyek válaszidejének lényegesen felgyorsítását. Ez eltűnteti a válaszidőket az adatbázis-alapú alkalmazásokban. Olcsón vásárolhatja meg a Windows Server 2012-t webáruházunkban. A szoftver letölthető online, természetesen a hozzá tartozó termékkulcsot is megkapja. A termékkulcsot telepítéskor vagy telepítés után a vezérlőpulton keresztül ellenőrizheti online.

 

Az új jellemzők főbb előnyei:

• Új Active Directory kezelőfelület. Ennek eredményeként a Server Manager ismert eszköze eltűnt.

• Három telepítési lehetőség: grafikus felület, Server-Core, minimális szerverfelület

• A feladatkezelő teljes átdolgozása

• Az új ReFS fájlrendszer a meglévő NTFS mellett kiegészítésként érhető el

• Támogatás az SMB 3.0-hoz

• Az Hyper-V frissített verziója

 

Ha egy vállalat szeretne vásárolni a Server 2012-t, fontos figyelembe vennie néhány fontos rendszerkövetelményt. A processzornak legalább 1,4 GHz sebességgel és 64 bites architektúrával kell rendelkeznie. A memóriának legalább 512 MB-nak kell lennie, bár legalább 2 GB ajánlott a jó teljesítmény érdekében. Az adattárolónak legalább 32 GB-osnak kell lennie. Azonban fontos megjegyezni, hogy ezek az adattárolási követelmények függenek azon telepítési lehetőségtől, amelyet választanak.

Összességében a Windows Server 2012 számos új funkciót és fejlesztést kínál az előző verziókhoz képest, amelyek különösen nagy hasznot jelenthetnek a vállalatok számára. A felhőalapú alkalmazások bevezetésével és a virtuális gépek támogatásával teljesen új lehetőségek nyílnak a vállalatok számára. Az LAN hálózatok javított kapcsolódása és a hozzáférési sebesség optimalizálása által javul az munkahelyek teljesítménye és hatékonysága. A Windows Server 2012 vásárlásával a mi boltunkon keresztül eredeti szoftvert letölthet, amely tartalmazza a termékkulcsot.

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Server
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
711 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek