info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2016

7termék 17

A Windows Server 2016 egy erős és biztonságos operációs rendszer, amely széles körben használt a szerverek és munkaállomások világában. Az operációs rendszer piacán a Windows Server 2016 a Microsoft egyik legnépszerűbb terméke.

A Windows Server 2016 három különböző licenc változattal rendelkezik: Standard, Datacenter és Essentials. A Windows Server 2016 Standard verziója olyan vállalatok számára lett kifejlesztve, amelyeknek szükségük van egy erős és megbízható operációs rendszerre, de nem szükséges számukra a magas szintű virtualizáció. A Standard változat támogatja a virtualizációt, azonban a virtualizációs jogok száma korlátozott.

A Windows Server 2016 Datacenter változata a legmagasabb szintű funkcionalitást és rugalmasságot kínálja a nagyvállalatok és az adatközpontok számára. Ez az operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyabban használják a szervereiket és az erőforrásaikat.

Az Essentials változatot kifejezetten kisvállalkozások számára fejlesztették ki. Ez az operációs rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan tárolják és megosszák a fájljaikat, valamint hogy hatékonyan kezeljék a szerverüket. Az Essentials verzió korlátozott számú felhasználót és szervereket támogat.

A Windows Server 2016 Core Add-on lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Windows Server 2016 Standard és Datacenter verzióit telepítsék egy minimális, csak a parancssorral rendelkező rendszerként. Ez a változat korlátozott funkciókat kínál, de lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alacsonyabb erőforrásigényű rendszerekkel is hatékonyan használják a Windows Server 2016 erőforrásait.

Az összes változat a Windows Server 2016 új funkcióival és biztonsági jellemzőivel rendelkezik, amelyek javítják a rendszer stabilitását és biztonságát. A Windows Server 2016 egy megbízható és hatékony operációs rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan végezzék munkájukat és növeljék a vállalkozásuk teljesítményét.

Szűrés
Ár
 (Ft)
50 749 Ft - 508 000 Ft
category