info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2016 Standard
Windows Server 2016 Standard
162 560 Ft  
75 184 Ft

Windows Server 2016 Standard

16 vagy 24 core

E-mail ben történő villámgyors szállítás

 

Felhasználók/gépek száma
1 eszköz + 2 virtuális gép
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Mikor érkezik meg a termék, ha most megrendeli?
2024.04.14
54
162 560 Ft  
75 184 Ft
Kezdete: 2023.03.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 54
Megtakarítás 87 376 Ft
Részletek

Licencelés

A licencelés tekintetében néhány változás történt a korábbi verziókhoz képest. A Windows Server 2016 esetében a licencelés már nem processzor-, hanem magalapú.

Kérjük, vegye figyelembe:

  • Minden processzornak legalább 8 maggal kell rendelkeznie
  • Minden kiszolgálónak legalább 16 maggal kell rendelkeznie.

A Windows Server 2016 Standard licencek esetében a hardver minden egyes teljes licenceléséhez két licencet kap a Windows kiszolgálópéldányokhoz. Ez a termék egy kiegészítő licenc 4 processzormaghoz Windows Server 2016 Standard alatt. Alapként a 16 vagy a 24 magos alaplicencére van szükség.


 

Funkció áttekintés:

További biztonsági rétegek
A kiszolgálóstruktúra biztonságának javítása és a kockázatok csökkentése a védelem több integrált rétegével

Új telepítési lehetőségek
A Lean Nano Serverrel javíthatja a rendelkezésre állást és csökkentheti az erőforrás-kihasználtságot.

Integrált konténerek
A Windows Server és a Hyper-V konténerek rugalmas fejlesztést és kezelést tesznek lehetővé.

Költséghatékony tárolás
Hozzon létre nagy rendelkezésre állású és skálázható szoftveresen definiált tárolót, és takarítson meg pénzt.

Innovatív hálózatok
Használja a szoftveresen definiált hálózatokat a felhőszerű hatékonyságú automatizáláshoz.
A legfontosabb innovációk részletesen:

Általános

A fizikai és virtuális számítógépek a Win32 időszolgáltatás és a Hyper-V óraszinkronizációs szolgáltatás javításával nagyobb időpontosságot élveznek. A Windows Server mostantól használható olyan szolgáltatások hosztolására, amelyek megfelelnek a jövőbeni szabályozásoknak, amelyek 1 ms pontosságot követelnek meg az UTC-hez.

Nano Server
A Nano Server új funkciói. A Nano Server mostantól rendelkezik egy frissített modullal a Nano Server-képek létrehozásához. Ezenkívül a fizikai hosztok és a vendég VM-ek funkciói jobban elkülönülnek egymástól, és a különböző Windows Server-kiadások támogatását is élvezheti. Emellett a helyreállítási konzol is javult. Ezek a fejlesztések közé tartozik a bejövő és kimenő tűzfalszabályok szétválasztása és a WinRM konfigurációjának javítása.

Távoli asztali szolgáltatások
A nagy rendelkezésre állású RDS-telepítéssel az Azure SQL-adatbázist használhatja a  távoli asztali kapcsolatközvetítőhöz nagy rendelkezésre állású üzemmódban.

Identitás és hozzáférés
Az identitások új funkciói javítják az Active Directory környezetek védelmét. Lehetővé teszi továbbá, hogy a szervezetek áttérjenek a kizárólag felhőalapú vagy hibrid telepítésekre, ahol egyes alkalmazásokat és szolgáltatásokat a felhőben, más alkalmazásokat és szolgáltatásokat pedig helyben tárolnak.

Adminisztráció és automatizálás
Az Adminisztráció és automatizálás szakasz a Windows Server 2016 (beleértve a Windows PowerShell-t) futtatását és kezelését végző informatikai szakemberek számára készült eszköz- és referenciainformációkra összpontosít.

A Windows PowerShell 5.0 fontos új funkciókat tartalmaz - többek között az osztályokkal történő fejlesztés támogatását és új biztonsági funkciókat -, amelyek bővítik a funkciókat, javítják a használhatóságot, valamint egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a Windows-alapú környezetek vezérlését és kezelését. A részletekért lásd a Windows Management Framework (WMF) 5.0 RTM kiadási megjegyzések áttekintése című részt.

A Windows Server 2016 új funkciói a következők: A PowerShell.exe a Nano Server alatt helyileg is futtatható (már nem csak távolról), a GUI-t a helyi felhasználók és csoportok számára új parancsértelmezők helyettesítik, új PowerShell hibakeresési támogatás, valamint a Nano Server új támogatása a biztonsági naplózás és rögzítés, valamint a JEA számára.

Szoftveresen definiált hálózatok

Mostantól lehetőség van a forgalom tükrözésére és irányítására új vagy meglévő virtuális eszközökre. Az elosztott tűzfallal és hálózati biztonsági csoportokkal kombinálva dinamikusan szegmentálhatja és védheti a munkaterheket, hasonlóan az Azure-hoz. A teljes szoftveresen definiált hálózati stacket a System Center Virtual Machine Manager segítségével is telepítheti és kezelheti. A Docker segítségével pedig a Windows Server konténerhálózatokat is kezelheti, és SDN-házirendeket rendelhet a konténerekhez és a virtuális gépekhez is. További információért lásd: Szoftveralapú hálózati telepítés tervezése.
TCP-teljesítményjavítások

Az alapértelmezett kezdeti torlódási ablak (ICW) 4-ről 10-re nőtt, és bevezetésre került a TCP gyors megnyitása (TFO). A TFO csökkenti a TCP-kapcsolat létrehozásához szükséges időt, és a megnövelt ICW lehetővé teszi, hogy a kezdeti adatfolyamban nagyobb objektumok továbbíthatók legyenek. Ez a kombináció jelentősen csökkentheti az internetes objektumnak az ügyfél és a felhő közötti átviteléhez szükséges időt.

TCP: A Tail Loss Probe (TLP) és a Recent ACKnowledgement (RACK) a TCP csomagvesztésből való felépülés során tanúsított viselkedésének javítása érdekében került bevezetésre. A TLP segít az RTO-kat (Retransmit TimeOuts) gyors helyreállításokká alakítani, a RACK pedig csökkenti a gyors helyreállításhoz szükséges időt az elveszett csomag újraküldéséhez.

 

 

Szállítási terjedelem:

- Kiegészítő licenc Add-on
- Az Ön nevére kiállított számla az ÁFA-val együtt
- Utasítások az egyszerű telepítéshez.

 

Megjegyzés: Ez az ajánlat nem tartalmaz termékkulcs matricát (COA-címkét). Ez az ajánlat magánszemélyeknek, valamint vállalatoknak, üzleti ügyfeleknek, hatóságoknak, szervezeteknek, iskoláknak, közösségeknek és egyházaknak szól.

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Server
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
752 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek