info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2008

2termék 12

A Windows Server 2008 egy olyan operációs rendszer, amelyet kifejezetten szerverekre terveztek. Az operációs rendszer lehetővé teszi a szerverek könnyű kezelését és karbantartását, valamint biztonságosabbá teszi az adatok tárolását és a felhasználók számára elérhetővé tett szolgáltatások kezelését.

Az operációs rendszer a Windows Vista operációs rendszeren alapul, és a Microsoft számos új funkciót és szolgáltatást kínál vele a felhasználók számára. Az operációs rendszer támogatja a hibrid felhők használatát, így a felhasználók könnyedén elérhetik az adatokat bárhol, és biztonságos módon tárolhatják azokat. Emellett az operációs rendszer támogatja a PowerShell használatát, amely egy erőteljes parancssoros eszköz a szerverek kezeléséhez.

A Windows Server 2008 számos új szolgáltatást kínál, amelyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a szerverkezelést. Például az operációs rendszer támogatja a Hyper-V virtualizációs szolgáltatást, amely lehetővé teszi a szerverek egyszerűbb telepítését és konfigurálását, valamint javítja a rendelkezésre állást. Emellett az operációs rendszer támogatja a Terminal Services RemoteApp használatát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az alkalmazások elérését a hálózaton keresztül.

Összességében a Windows Server 2008 egy hatékony és biztonságos operációs rendszer, amely lehetővé teszi a szerverek hatékonyabb és biztonságosabb kezelését. A számos új funkció és szolgáltatás lehetővé teszi a szerverek hatékonyabb működtetését és a felhasználók számára elérhetővé tett szolgáltatások könnyed kezelését. Az operációs rendszer további kiadásai is elérhetők, amelyek még több új funkcióval és szolgáltatással rendelkeznek.