info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on
Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on
88 900 Ft  
50 800 Ft

Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on

2/4/16 core Add-on lincece Windows Server 2016 Standard-hoz

43
88 900 Ft  
50 800 Ft
Kezdete: 2023.03.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 43
Megtakarítás 38 100 Ft
Részletek

A Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on egy licencbővítése a sikeres Microsoft Windows Server 2016-nak. Mivel 2016 óta magonként történik a licencelés, és nem processzoronként, ezért azóta megvásárolható az ezt követő bővítés. A Microsoft feltételezi, hogy egy CPU rendelkezik nyolc maggal, így a Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on megfelelő licencelésével maximális teljesítménynövekedés érhető el. De miért ajánlott olyan bővítést telepíteni, mint a Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on? Nem lenne célszerűbb egy újabb verzióba fektetni, vagy megéri kedvező áron megvásárolni a Windows Server 2016 Standard Add-on-t?

Egy vállalatnak több szempontot is figyelembe kell vennie a döntés meghozatalakor, ideértve a költségeket, a meglévő infrastruktúrát, a szükséges funkcionalitást és a jövőbeli terveket. Néhány ok, amiért érdemes lehet a Windows Server 2016 Standard Add-on-t olcsón megvásárolni:

  1. Költségvetési korlátok: Egy vállalatnak esetleg korlátozott költségvetése van, és a Windows Server 2016 Standard Add-on megvásárlása lehet a legköltséghatékonyabb megoldás.
  2. Meglévő infrastruktúra: Ha egy vállalat már rendelkezik a Windows Server 2016 alapú infrastruktúrával, az Add-on telepítése lehet a legegyszerűbb módja annak, hogy további funkcionalitást nyújtson a meglévő rendszerhez anélkül, hogy jelentős frissítésekre vagy átállásra lenne szükség.
  3. Szükséges funkcionalitás: A Windows Server 2016 Standard Add-on telepítése biztosíthatja a vállalat számára szükséges összes funkcionalitást anélkül, hogy egy újabb verzióra kellene váltani, amely többletköltségekkel és kompatibilitási kérdésekkel járhat.

Azonban ha egy vállalatnak előrehaladottabb funkcionalitásra vagy nagyobb skálázhatóságra van szüksége, akkor érdemes lehet fontolóra venni egy újabb Windows Server verzió megvásárlását, mint például a Windows Server 2019 vagy a Windows Server 2022. A döntésnél mindig figyelembe kell venni a vállalat egyedi igényeit és körülményeit.

 

Windows Server 2016 

A Windows Server 2016 licencének bővítése főként azért éri meg, mert a szerver operációs rendszer továbbra is költséghatékony teljes körű megoldást nyújt a kezelés és adminisztráció terén. A modern vállalatokban a szerverrendszerek egyre szükségesebbé válnak, mivel a növekvő számú munkavállalók miatt az adminisztrációra fordított erőforrások exponenciálisan növekednek. Két lehetőség áll rendelkezésre: vagy minden rendszert külön-külön, illetve kis csoportokban kézzel és önállóan kezelnek, vagy szerver operációs rendszereket használnak, amelyek központosított kezelést tesznek lehetővé. Ha a második lehetőséget alkalmazzák, például a Windows Server 2016 segítségével, a vállalat minden részlege felhasználói csoportokba osztható, amelyeket jogosult felhasználók kezelhetnek. Mindazonáltal a Windows Server 2016 mindig lehetőséget kínál az adminisztrátornak, hogy szemmel tartsa az összes csoportot és felhasználót, és szükség esetén beavatkozzon a folyamatokba.

 

Kiegészítő programok és funkciók

A Windows Server 2016 licencének bővítésével természetesen a kiegészítő programok is hatékonyan használhatók tovább. Ide tartozik például a Microsoft Skype for Business 2016 kommunikációs program. Ennek a segítségével a vállalaton belüli kommunikáció jelentősen javítható és gyorsítható. A felhasználók számára lehetőség nyílik csevegéseken, telefonhívásokon vagy videokonferenciákon keresztül kommunikálni egymással, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak. A SharePoint Server is használható, ha szükséges. Itt információk, fájlok és dokumentumok oszthatók meg a vállalaton belül a lehető leggyorsabban. Ez többek között felhőszolgáltatások révén történik, amelyek természetesen titkosíthatók. Ha hozzáadják a Windows Server 2016 Standard Add-on-t, a kiegészítő programok hatékonyságát és sebességét jelentősen növelhetik.

 

Mikor éri meg a Microsoft Windows Server 2016 Standard Add-on-ba történő befektetés?

Alapvetően akkor érdemes megvásárolni, ha a Windows Server 2016-ot használják és továbbra is hatékonyan szeretnék azt használni. Minél több magot tartalmaz a licenc, annál meredekebb a teljesítménygörbe. Természetesen lehetőség van a belső szerver operációs rendszer teljes megújítására vagy például a Windows Server 2019-re való frissítésre is, de ez nem mindig szükséges. Minden vállalatnak saját költség-haszon elemzést kell végeznie, és ennek alapján döntenie, milyen irányba szeretne haladni. Általánosságban elmondható, hogy a szerver operációs rendszerek használata, különösen az üzleti szektorban, nagyon ajánlott.

 

Rendszerkövetelmények a Microsoft Server 2016 Standardhoz

Processzor: 64 bites, 1,4 GHz-es processzor

Memória: minimum 512 MB

Merevlemez-terület: 32 GB

 

 

 

Adatok
manufacturer
Microsoft
A vásárlás után járó pontok
508 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek