info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Windows Server 2012 R2 Standard
Windows Server 2012 R2 Standard
102 870 Ft  
47 752 Ft

Windows Server 2012 R2 Standard

A Windows Server 2012 R2 Standard egy kiváló minőségű szerver operációs rendszer, amely különösen a közepes méretű vállalatoknak ajánlott. Ez az operációs rendszer sokkal többet nyújt, mint a korábbi verziók, és lehetővé teszi a felhőszolgáltatások és a virtuális környezetek jobb támogatását.

 

A Windows Server 2012 R2 Standard operációs rendszer számos új és javított funkcióval rendelkezik. Egyik ilyen újítás a virtuális környezetek támogatása, amely lehetővé teszi több virtuális szerver futtatását egyetlen szerveren. Ez jelentős költségmegtakarítást eredményezhet, mivel nem szükséges külön szerver beszerzése.

 

Ezenkívül a Windows Server 2012 R2 Standard javítja az adatátviteli sebességet a helyi hálózatokon, valamint lehetővé teszi különböző merevlemezek összekapcsolását a virtuális gépekben. Az SMB 3.0 protokoll átdolgozása is szerepel az újítások között.

 

A Windows Server 2012 R2 Standard egy igazán megbízható és biztonságos szerver operációs rendszer. A cikkszám 368097 segítségével a terméket könnyen megtalálhatja boltunkban. Ha szeretné használni a virtuális környezeteket és más modern szolgáltatásokat, amelyek az üzleti tevékenység hatékonyságát növelik, akkor a Windows Server 2012 R2 Standard a megfelelő választás.

Felhasználók/gépek száma
1 eszköz + 2 virtuális gép
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Platform
PC
Mikor érkezik meg a termék, ha most megrendeli?
2024.04.14
54
102 870 Ft  
47 752 Ft
Kezdete: 2023.03.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 54
Megtakarítás 55 118 Ft
Részletek

A Windows Server 2012 R2 szoftver az alapkiadás továbbfejlesztett változata, mely a Windows 8.1 magján alapul. A Microsoft az előző verzióhoz képest kibővítette a felhőszolgáltatások és virtuális szerverek és alkalmazások területét. Ezáltal a szerveralkalmazások különösen a közepes méretű vállalkozásokat, adatközpontokat és internet-szolgáltatókat célozza. Mivel főként ezek a célcsoportok használnak virtualizációt, vállalkozások képesek több példányt futtatni egy szerveren, az internet-szolgáltatók és adatközpontok pedig bővített online szolgáltatásokat kínálnak, amelyek korábban csak egy helyi hálózatban voltak elérhetőek. Amennyiben vásárolni szeretne egy Windows Server 2012 R2-t és virtuális környezeteket kíván kialakítani, fontos, hogy megfelelően felszerelt szervergépre ügyeljen.

Előnyök a felhasználó számára

A virtualizáció területén több virtualizációs példányt lehet létrehozni egyetlen szervergépen. Ennek eredményeként nem szükséges további szerver beszerzése. Így például egy példány telepíthető egy osztálynak vagy alkalmazásnak, ahol csak a pénzügyi osztály férhet hozzá. Ez a példány lehet Windows Server vagy asztali operációs rendszer, amelyet önálló szerverként vagy számítógépként lehet kezelni. Ezáltal természetesen költségeket lehet megtakarítani. A szolgáltatók képesek virtuális példányokat bérelni ügyfeleiknek. Ezek az ügyfelek nem kell saját hardver- és szoftvermegoldásokat vásárolniuk. A felhasználási célok például online áruházak. Ha Ön is szeretne vásárolni egy Windows Server 2012 R2-t, mi kedvező áron kínáljuk a letöltést. Természetesen az eredeti szoftverhez érvényes termékkulcs tartozik. A termékkulcsot a telepítés közben vagy után kell megadni.

Az új funkciók áttekintése:

  • javított támogatás a virtuális környezetekben
  • lehetővé teszi virtuális szerverek másolását és importálását a működés közben
  • jelentős javulás az adatátviteli sebességben a helyi hálózatokon
  • különböző merevlemezeket lehet most azonnal összekapcsolni a virtuális gépekben (SSD és SATA)
  • a SMB 3.0 protokoll átdolgozása

 

A Windows Server 2012 R2 szerver szoftver vásárlása: kinek ajánljuk?

Mielőtt megvásárolná a Windows Server 2012 R2 szoftvert a boltunkban, érdemes először összeállítani egy költség-haszon elemzést. Bár mi kedvező áron kínáljuk letöltésre a 2012 R2-t, fontos megjegyezni, hogy a Windows 2012 R2 szerveralkalmazás alkalmazási területei kissé szűkölnek. Ez a szerverkiadás különösen érdekes a közepes méretű vállalatok számára, amelyek virtuális környezeteket és több telephelyet működtetnek. Itt a hálózatforgalom a helyi hálózat és a felhőszolgáltatások között zajlik. Az internet-szolgáltatók virtuális szerverpéldányokat kínálnak bérbeadásra, hogy folyamatosan működtethessék az alkalmazásokat, például egy online áruházat, egy weboldalt.

A Microsoft Server 2012 R2 Standard rendszerkövetelményei:

Processzor: 1,4 GHz-es, 64 bites processzor Memória: legalább 512 MB Tárhely: legalább 32 GB

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Server
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
478 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek