info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Malwarebytes Premium 1 PC 1 Év Digitális termékkulcs
Malwarebytes Premium 1 PC 1 Év Digitális termékkulcs
19 990 Ft

Malwarebytes Premium 1 PC 1 Év Digitális termékkulcs

Malwarebytes Premium 1 PC 1 Év Digitális termékkulcs
Malwarebytes Premium 1 PC 1 Év Digitális termékkulcs

https://www.malwarebytes.com/
24/7 órás védelem a számítógépén

Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Raktáron   (5 db)
19 990 Ft
Részletek

Malwarebytes Premium egy hatékony és megbízható védelmi szoftver, amely kifejezetten a számítógépes malware elleni harcra lett tervezve. Az egy éves, 1 PC-re szóló digitális termékkulcs segítségével garantáltan biztonságban tarthatja számítógépét az online fenyegetésekkel szemben.

A Malwarebytes Premium számos kiemelkedő funkciót kínál a felhasználóknak:

1. **Rendszeres Malware Ellenőrzés:** Az intelligens algoritmusokkal rendelkező szoftver rendszeres ellenőrzéseket végez a számítógépen, felderítve és eltávolítva a potenciális veszélyforrásokat.

2. **Valós idejű Védelem:** A Malwarebytes folyamatosan figyeli a számítógép működését, és azonnal reagál a malware vagy más online fenyegetések észlelésekor, minimalizálva ezzel a károkat.

3. **Webes Védelem:** Az internetes tevékenységeket is figyelemmel kíséri, blokkolva a kártékony weboldalakat és linkeket, így megelőzve a potenciális fertőzéseket.

4. **Ransomware Ellenállóképesség:** A szoftver különleges védelemmel rendelkezik a zsarolóvírusok ellen, megelőzve a fontos fájlok titkosítását és a váltságdíj kifizetését.

5. **Automatikus Frissítések:** A Malwarebytes Premium folyamatosan frissül, biztosítva, hogy mindig a legújabb adatbázisokkal és technológiákkal rendelkezzen, így optimalizálva a védelmi képességeket.

A digitális termékkulcs révén egyszerűen aktiválhatja a szoftvert, és azonnal élvezheti a Malwarebytes Premium teljes körű védelmét. Ezzel a megoldással biztos lehet benne, hogy számítógépe biztonságban van a legkorszerűbb kiberfenyegetésekkel szemben.

Adatok
manufacturer
Malwarebytes
category
antivírus,vpn
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
400 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek