Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 ESD

Raktárkészlet: 44 db
Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 ESD

 

  • Biztonságos Fizetés
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Felhasználási idő: 1 hónap
12 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Termék aktiválás
Részletek
Microsoft Office 2016 Professional Edition

A Microsoft Office Professional Plus 2016 elsősorban a magas  vállalati igények számára rendezkedett be. A Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access és a Skype for Business nevű programokkal minden követelménynek megfelel, amelyeket egy széleskörű irodai szoftverrel szemben a felhasználó elvárhat. Mindegy, hogy Ön körlevelet készít, üzleti számításokat esetleg táblázatokat kezel, prezentációt állít össze, adatbankot kezel, vagy az emailjeit szeretné rendezni – az Ön szakmai és privát projektjeit pillanatok alatt könnyedén intézheti az Office alkalmazásokkal. 

Új funkciók az Office 2016 Professional Plus-ban:

  • Az “Insights”-al keressen direkt a dokumentumaiban az interneten keresztül releváns információk után és illessze be ezeket a szövegekbe vagy prezentációiba. Egy a Bing-el való összeköttetés gondoskodik a gyors keresési eredményekről.
  • Az Excel egy automatikus kitöltői funkciót tartalmaz, amely mintákat ismer fel és a szövegeit automatikusan a többször bevitt szövegrészletekkel bővíti ki. 
  • A Publisher-be integrált online fotónyomtatási funkcióval időt spórol és a profi eredményekről gondoskodik. 
  • A PowerPoint lehetőséget ajánl a prezentációk interneten való megosztására. A megtekintő fél gépén nem kell, hogy a program telepítve legyen. 
  • A ‘fekete színtéma’ háttérkép egy szemet kímélő sötét felületet alkalmaz.
  • Egyszerű csapatmunka a OneDrive-al és a valós idejű összeköttetéssel. A Microsoft Office Professional Plus 2016 5 Gb adattárat állít rendelkezésre a felhőjében. 

Gyors navigáció a felhasználóbarát kezelői felülettel

Az intuitív felhasználói felület egy gyors navigációt tesz lehetővé a programokon belül. Az átdolgozott menüszalaggal a szükséges információkat gyorsabban tudja megtalálni. Ha esetleg nem jut tovább, a ‘mondd el’ keresőasszisztens segít abban, hogy a kívánt funkciót megtalálhatóvá tegye és ezt hatékonyan alkalmazza. Ön gyorsan ki fog tudni igazodni a különböző programok között, amit a munkájához optimálisan fog tudni használni. 

Új kommunikációs lehetőség az Office Professional Plus 2016-ban

A Skype for business integrációján keresztül az alkalmazottak és kollégák folyamatosan kapcsolatban tudnak maradni. A Microsoft Office Professional Plus 2016 teljesen új lehetőségeket nyit az instant üzenetküldés, videokonferencia és IP telefonálás területén. Cseréljen információkat, tisztázza a projektbeli kérdéseket. A OneDrive felhőjének használatával az adatcsere leegyszerűsödik. Dolgozzanak közösen a vállalat sikerén, és maradjanak ebben folyamatosan rugalmasak. Az Ön munkahelye ezentúl mindig ott van, ahol Ön tartózkodik. 

Microsoft Office Professional Plus 2016 és a Windows 10

A dizájn és a felhasználói felület a Windows 10-hez igazított. Mindkét program tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így az Office alkalmazások és az operációs rendszer nagyon hasonlóan néznek ki. Az érintőképernyős eszközökre való fejlesztés rugalmas munkát hoz létre. Használja Pc-jét, laptopját, táblagépét vagy okostelefonját a dokumentumok előállításához. Az, hogy Ön a jól bevált kezelési módszert egérrel és billentyűzettel vagy akár érintéssel szeretne kezelni szabadon eldönthető. Maradjon az Office Professional Plus 2016-al mindig kreatív és növelje a vállalat produktivitását.

Megjegyzés: a Skype for Business előfizetést ez a csomag nem tartalmazza.

Adatok
manufacturer

Microsoft

Microsoft
category
Irodai program
Raktárkészlet
44 db
Termék aktiválás

Ez a kulcs 1 db Offfice-t tud aktiválni, egy alkalommal. Az aktiválást követően, nem fogja tudni használni mégegyszer a kulcsot. A telepített meghajtó formázása, a kulcs törlésével jár. A kulcs nem vihető át másik számítógépre!

Elektronikus kézbesítés

Megvásárlást követően a szoftvert, e-mail értesítés folyamán fogja megkapni, és azonnal telepítheti is!

Webáruház készítés