info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 Digitális Licenszkulcs
Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 Digitális Licenszkulcs
12 990 Ft  
7 990 Ft

Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 Digitális Licenszkulcs

Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 Digitális Licenszkulcs
Microsoft Office Pro Plus 2016 79P-05552 Digitális Licenszkulcs
 • Word, Excel,Powerpoint, Outlook, Onenote, Acess programok
 • Biztonságos Fizetés
 • Támogatott Operációs rendszerek: Windows 7,8,8.1,10
 • MAK-mennyiségi licensz-egyszeri aktiválás
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Szállítás: E-mailen keresztül
 • setup.office.com aktiválás, és telepítés
 • Teljesen offline működésű
 • Nem jár le , nem kell újra aktiválni
Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online-Microsoft fiók
Platform
PC-Windows 10/11
Raktáron   (67 db)
38
12 990 Ft  
7 990 Ft
Kezdete: 2024.03.10   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 38
Megtakarítás 5 000 Ft
Részletek
Microsoft Office 2016 Professional Edition

A Microsoft Office Professional Plus 2016 elsősorban a magas  vállalati igények számára rendezkedett be. A Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access és a Skype for Business nevű programokkal minden követelménynek megfelel, amelyeket egy széleskörű irodai szoftverrel szemben a felhasználó elvárhat. Mindegy, hogy Ön körlevelet készít, üzleti számításokat esetleg táblázatokat kezel, prezentációt állít össze, adatbankot kezel, vagy az emailjeit szeretné rendezni – az Ön szakmai és privát projektjeit pillanatok alatt könnyedén intézheti az Office alkalmazásokkal. 

Új funkciók az Office 2016 Professional Plus-ban:

 • Az “Insights”-al keressen direkt a dokumentumaiban az interneten keresztül releváns információk után és illessze be ezeket a szövegekbe vagy prezentációiba. Egy a Bing-el való összeköttetés gondoskodik a gyors keresési eredményekről.
 • Az Excel egy automatikus kitöltői funkciót tartalmaz, amely mintákat ismer fel és a szövegeit automatikusan a többször bevitt szövegrészletekkel bővíti ki. 
 • A Publisher-be integrált online fotónyomtatási funkcióval időt spórol és a profi eredményekről gondoskodik. 
 • A PowerPoint lehetőséget ajánl a prezentációk interneten való megosztására. A megtekintő fél gépén nem kell, hogy a program telepítve legyen. 
 • A ‘fekete színtéma’ háttérkép egy szemet kímélő sötét felületet alkalmaz.
 • Egyszerű csapatmunka a OneDrive-al és a valós idejű összeköttetéssel. A Microsoft Office Professional Plus 2016 5 Gb adattárat állít rendelkezésre a felhőjében. 

Gyors navigáció a felhasználóbarát kezelői felülettel

Az intuitív felhasználói felület egy gyors navigációt tesz lehetővé a programokon belül. Az átdolgozott menüszalaggal a szükséges információkat gyorsabban tudja megtalálni. Ha esetleg nem jut tovább, a ‘mondd el’ keresőasszisztens segít abban, hogy a kívánt funkciót megtalálhatóvá tegye és ezt hatékonyan alkalmazza. Ön gyorsan ki fog tudni igazodni a különböző programok között, amit a munkájához optimálisan fog tudni használni. 

Új kommunikációs lehetőség az Office Professional Plus 2016-ban

A Skype for business integrációján keresztül az alkalmazottak és kollégák folyamatosan kapcsolatban tudnak maradni. A Microsoft Office Professional Plus 2016 teljesen új lehetőségeket nyit az instant üzenetküldés, videokonferencia és IP telefonálás területén. Cseréljen információkat, tisztázza a projektbeli kérdéseket. A OneDrive felhőjének használatával az adatcsere leegyszerűsödik. Dolgozzanak közösen a vállalat sikerén, és maradjanak ebben folyamatosan rugalmasak. Az Ön munkahelye ezentúl mindig ott van, ahol Ön tartózkodik. 

Microsoft Office Professional Plus 2016 és a Windows 10

A dizájn és a felhasználói felület a Windows 10-hez igazított. Mindkét program tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így az Office alkalmazások és az operációs rendszer nagyon hasonlóan néznek ki. Az érintőképernyős eszközökre való fejlesztés rugalmas munkát hoz létre. Használja Pc-jét, laptopját, táblagépét vagy okostelefonját a dokumentumok előállításához. Az, hogy Ön a jól bevált kezelési módszert egérrel és billentyűzettel vagy akár érintéssel szeretne kezelni szabadon eldönthető. Maradjon az Office Professional Plus 2016-al mindig kreatív és növelje a vállalat produktivitását.

Megjegyzés: a Skype for Business előfizetést ez a csomag nem tartalmazza.

Ez egy mennyiségi licensz egyszeri telepítésre, és aktiválásra jogosít, a termék nem jár le nem kell megújítani, de újratelepítést követően újra nem aktiválható. 

Teljes felhasználói licensz az Office 2019-ből, vagy 2021-ből tudunk biztosítani:

https://szoftver24.hu/Microsoft-Office-Pro-Plus-2019-Retail

Felhasználási idő: 1 hónap, ennyi ideig nyújtunk teljeskörű támogatást, segítségnyújtást, cseregaranciát a licenszkulcs kézbesítését követően. 

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Irodai program
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
80 Ft
Termék aktiválás
Ez a kulcs 1 db Offfice-t tud aktiválni, egy alkalommal. Az aktiválást követően, nem fogja tudni használni mégegyszer a kulcsot. A telepített meghajtó formázása, a kulcs törlésével jár. A kulcs nem vihető át másik számítógépre! Elektronikus kézbesítés Megvásárlást követően a szoftvert, e-mail értesítés folyamán fogja megkapni, és azonnal telepítheti is!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek