info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Office Pro Plus 2016 Home and Student Digitális Licenszkulcs
Microsoft Office Pro Plus 2016 Home and Student Digitális Licenszkulcs
12 990 Ft  
6 990 Ft

Microsoft Office Pro Plus 2016 Home and Student Digitális Licenszkulcs

Microsoft Office Pro Plus 2016 Home and Student Digitális Licenszkulcs
Microsoft Office Pro Plus 2016 Home and Student Digitális Licenszkulcs

 

 • Biztonságos Fizetés
 • Támogatott Operációs rendszerek: Windows 7,8,8.1,10
 • MAK-mennyiségi licensz-egyszeri aktiválás
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Szállítás: E-mailen keresztül
 • setup.office.com aktiválás, és telepítés
 • Teljesen offline működésű
 • Nem jár le , nem kell újra aktiválni
Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online-Microsoft fiók
Platform
PC-Windows 10/11
Raktáron   (178 db)
46
12 990 Ft  
6 990 Ft
Kezdete: 2024.01.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 46
Megtakarítás 6 000 Ft
Részletek

Microsoft Office 2016 Home and Student megvásárlása

A Microsoft Office 2016 Home and Student ideális otthoni munkavégzéshez a számítógépen vagy egyéni projektekhez a laptopon. A klasszikus Office-alkalmazásokkal tartalmas prezentációkat készíthet, funkcionális táblázatokat dolgozhat ki és sikeres szövegeket írhat. A Microsoft Office 2016 Home and Student emellett OneNote-ot is kínál, amely egy intuitív eszköz a jegyzetek gyors és egyszerű elkészítéséhez, és azok integrálásához a saját tervezésbe. Az új verzió a következő programokat kínálja:

 • Word 2016: Szövegek létrehozása, tervezése és szerkesztése 
 • Excel 2016: Táblázatok vezetése és grafikus megjelenítése
 • PowerPoint 2016prezentációk készítése és bemutatása
 • OneNote 2016: Jegyzetek készítése és szerkesztése

 

Tökéletes tanulók és diákok számára

Az önálló és korszerű tanuláshoz jó technikai felszerelésre van szükség. A Microsoft Office 2016 Home and Student tehát sok felhasználó számára nyújt tökéletes szoftveralapot az önálló és céltudatos munkavégzéshez. Az állandó licenccel a teljes verzió tökéletes alapot nyújt a tanulóknak és a hallgatóknak ahhoz, hogy hosszú távon és további kifizetések nélkül élvezhessék az ajánlatok előnyeit. A további frissítésekkel és az újonnan integrált funkciókkal együtt mindig szem előtt tarthatja a legújabb szabványokat a saját munkájához, és sikeresen megvalósíthat számos projektet.

A Microsoft Office 2016 Home and Student teljes verzióját a Windows 10-re is optimalizálták, és lehetővé teszi az operációs rendszerbe való zökkenőmentes integrációt. Még érintőképernyős felületeken is biztosított a zökkenőmentes, mindig intuitív navigáció az egyes feladatok egyedi kezelése érdekében. A OneDrive-on keresztül történő tárolás révén a dokumentumok, prezentációk és sok más komponens bármely helyről előhívható, hogy különböző eszközökön dolgozhasson. Ez biztosítja a tanulók számára a megoldásorientált munkához szükséges rugalmasságot.

A legfontosabb előnyök áttekintése

 • Az összes szabványos eszköz teljes körű használata
 • Könnyebb parancs- és funkciókeresés
 • A korábbi verziók optimalizált kezelése
 • Egyszerű adatmegjelenítés új diagramtípusok segítségével
 • Teljesítmény- és stabilitásjavítás számos eszközön
 • A korábbi funkciók folyamatos bővíthetősége

 

A Microsoft Office 2016 Home and Student új elemei

A Microsoft Office 2016 Home and Student használata körül számos új funkció jelent meg. Például ebben a verzióban van először lehetőség arra, hogy közvetlenül a "Mondd meg" keresőasszisztensen keresztül keressen funkciókat, és megkapja a kívánt javaslatokat. Szintén több minőséget kínál az "Insights" funkció, amelyen keresztül kapcsolatot lehet létrehozni az Office alkalmazás és az eszközspecifikus adatok között. Például a meglévő fényképek vagy videók felhasználhatók a saját munka minőségének javítására.

Azok, akik a Microsoft Office 2016 Home and Student programot szeretnék megvásárolni, a kollaboratív termékkészítés területén is jelentős javulásban részesülnek. A célzott link a OneDrive felhőn keresztül további erőfeszítés nélkül létrehozható. Ez lehetővé teszi, hogy csapatban dolgozzon a dokumentumokon és prezentációkon, hogy optimalizálja saját munkamódszereit. A Microsoft Office 2016 Home and Student teljes verziója ezért számos új funkciót kínál, amelyek még modernebbé és egyszerűbbé teszik az Office-összetevőkkel való munkát.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2016 Home and Student programot most

A nagyobb hatékonyság érdekében a Microsoft Office 2016 Home and Student pontosan a megfelelő választás. Így minden terület sikeres megvalósításán dolgozhat, hogy nyomon követhesse mind a tartalmat, mind a saját tartalmának kialakítását. A Microsoft Office 2016 Home and Student verzióval minden részletet szem előtt tarthat, és pontosan a megfelelő funkciókat választhatja ki. Így minden felhasználó hozzáférhet a szolgáltatások széles skálájához, amelyek minden munkához biztosítják a szükséges támogatást, és a tanulók vagy hallgatók számára is lehetővé teszik, hogy kézben tartsák az irányítást.

 

Office alkalmazások:
Excel
OneNote
Powerpoint
Word
Év:
2016
Operációs rendszer:
Windows 7
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11
Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Irodai program
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Termék aktiválás
Ez a kulcs 1 db Offfice-t tud aktiválni, egy alkalommal. Az aktiválást követően, nem fogja tudni használni mégegyszer a kulcsot. A telepített meghajtó formázása, a kulcs törlésével jár. A kulcs nem vihető át másik számítógépre! Elektronikus kézbesítés Megvásárlást követően a szoftvert, e-mail értesítés folyamán fogja megkapni, és azonnal telepítheti is!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek