info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Windows 10 Home HUN (1 User) KW9-00135
Microsoft Windows 10 Home HUN (1 User) KW9-00135
17 990 Ft  
9 990 Ft

Microsoft Windows 10 Home HUN (1 User) KW9-00135

Microsoft Windows 10 Home HUN (1 User) KW9-00135
Microsoft Windows 10 Home HUN (1 User) KW9-00135
Microsoft Windows 10 Home HUN (1 User) KW9-00135
  • Gyors kézbesítés
  • Biztonságos Fizetés
  • Digitális licenszkulcs, azonnali letöltés és installáció a vásárlást követően
  • Felhasználói licensz, későbbiekben újratelepíthető, és frissthető Windows 11 Home-ra
Felhasználók/gépek száma
1
Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
Platform
PC-Windows 10/11
Raktáron   (248 db)
44
17 990 Ft  
9 990 Ft
Kezdete: 2024.02.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 44
Megtakarítás 8 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Windows 10 Home egy olyan operációs rendszer, amelyet kifejezetten otthoni felhasználók számára terveztek. A rendszer kiemelkedő rugalmasságot és sokoldalúságot kínál, miközben egyszerűen használható és felhasználóbarát felhasználói felülettel rendelkezik. A Windows 10 Home lehetővé teszi, hogy személyre szabottan alakítsa ki a számítógépét, és hatékonyabban végezze mindennapi feladatait.

Ebben az operációs rendszerben ötvöződik a hagyományos asztali környezet és az új, csempés stílus, így könnyedén navigálhat a rendszeren. Emellett a Windows 10 Home rendkívül gyors és stabil működést biztosít, optimalizálva az újabb hardverekhez és szoftverekhez. A beépített Cortana személyes digitális asszisztens segítségével egyszerűen kereshet információkat, ütemezhet feladatokat és irányíthatja a számítógépét.

A Windows 10 Home erős biztonsági funkciókkal rendelkezik, például a Windows Defender vírusvédelemmel, és rendszeres frissítésekkel gondoskodik a felhasználók adatainak védelméről. A Microsoft Store-ban elérhető széles körű alkalmazások és játékok segítenek testreszabni a rendszert az igények szerint, és az Xbox integráció lehetővé teszi a játékosoknak az egyszerű játékélmény élvezetét.

A Windows 10 Home virtuális asztalokat is támogat, amelyek segítenek a feladatok rendezésében és hatékonyabb munkavégzésben. Rendszeres frissítéseket kap, és a Microsoft támogatása is rendelkezésre áll, hogy a felhasználók mindig naprakészek legyenek.

A Windows 10 Home tulajdonságai

A Windows 10 Pro a felhasználók részére az úgynevezett üzleti funkciókat állítja rendelkezésre, mint pl. domain belépés, csoportok irányelveinek irányítása, a BitLocker, vállalati funkció az Internet Explorer EMIE-nél, távvezérlés, hozzárendelt elérés a 8.1-hez, és egy Hyper-V kliens. Ezen kívül a Windows 10 Pro a professzionális funkciók mellett általános új sajátosságokat és programokat is felvonultat:

  • Cortana: Beszédfelismerő asszisztens a rendszer intuitív irányításának támogatásához
  • Microsoft Edge: Ez az új internetes böngésző váltotta le a az Internet Explorert
  • Arc és ujjlenyomat felismerés a nagyobb biztonság érdekében (a megfelelő hardver esetén)
  • Kontinuum: a táblagép nézetre való váltáshoz és az érintőkijelzős eszközök könyebb kezeléséhez
  • Windows hologram: felhasználási platform a hozzá tartozó HoloLens-hez (továbbfejlesztett valóság)

A szokásos programok, mint az e-mail, naptár, zene, fotó, videó alkalmazások, ill. a DrectX 12 szintén a rendszer részét képezik. Ezen kívül lehetőség van a felhőalapú jegyzék és kezelői szolgáltatásba, az Azure Active Directory-be belépni. Az egyszeri belépéssel hozzáférést kapunk a számos felhőszolgáltatásba, mint pl. Dropbox, Office 365 vagy Concour.

Funkcióbeli újítások a Windows 10 Home-ban

Az operációs rendszerben, - ahogy a Home nevű verzióban is – a startmenü tovább lett fejlesztve. A kezelői felület egy csempeszerű ikonrendszert tartalmaz, mely különböző verziókkal egyéni módon rendezhető be. Az asztal is foglal magába új funkciókat, egyszerre több virtuális asztalt lehet általa létrehozni. A Microsoft Windows 10 Home egyebek mellett hozzáférést ajánl a Microsoft webáruházához.

Biztonság és adatvédelem

A sztenderd Fido-Allianz 2.0-ja az internetes hitelesítést hivatott támogatni. Ezen kívül a ’Microsoft Hello’ a biometrikus felhasználói hitelesítést - jelszó nélküli módszerel - teszi lehetővé. Az adatvédelmet illetően az Enterprise Data Protection a platformok feletti adatkezelést teszi lehetővé.

A profi számítógépes támogatás a Microsoft Windows 10 Home-al

A Windows a jövőben szolgáltatásként fog működni, ezért a Windows 10 után nem lesz további verzió amely értékesítésre kerül – a jövőbeli verziókat ingyenesen lehet az internetről frissíteni.Ezzel a cég nem csak a rendszerfejlesztésre és hibajavításra fókuszál. A ’Windows mint szolgáltatás’ alapelv új funkciókat fog tartalmazni amik eddig a a vásárlás időpontjában nem voltak elérhetőek. Így a Windows 10 folyamatosan fejlesztés alatt fog állni.

 

Felhasználási idő: 1 hónap, ennyi ideig nyújtunk teljeskörű támogatást, segítségnyújtást, cseregaranciát a licenszkulcs kézbesítését követően. 

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Operációs rendszer
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
100 Ft
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Marti Levente
2022.08.21
Pár perc alatt megjött az e-mail a licenszel, vasárnap