info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL R18-06414
Microsoft Windows Server 2022 Device CAL R18-06414
18 307 Ft

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL R18-06414

A kiszolgálószoftver szolgáltatásokat vagy funkciókat biztosít a kiszolgálóként használt számítógép számára. Minden egyes telepített szervertermékhez külön szerverlicenc szükséges. Minden megvásárolt licenc feljogosítja az ügyfelet a szerverszoftver egyetlen szerverre történő telepítésére.

A kiszolgálószoftver használatához megfelelő ügyfél-hozzáférési licencet (CAL) kell vásárolni.

Licensz
Digitális termékkulcs
Nyelv
Többnyelvű
Szállítás módja
E-mail-ben
Aktiválás módja
Online
18 307 Ft
Részletek

A Windows Server 2022 Device CAL szükséges ahhoz, hogy a vállalkozások és vállalkozók jogszerűen használhassák új kiszolgálójukat. A CAL az Client Access License (ügyfél-hozzáférési licenc) rövidítése, és a Windows Server 2022 Device CAL-t megvásároló vállalatok végre számos előnyt élvezhetnek a mindennapi irodai vagy magánéletben. Praktikus, sőt sok esetben szükséges, hogy a szoftverben rejlő lehetőségek teljes kihasználása érdekében több felhasználóval rendelkezzen. Ehhez Windows Server 2022 Device CAL-t vásárolhatnak. Ez az alkalmazás mindig hasznos a szakmai életben, függetlenül attól, hogy milyen iparágban használják. Aki úgy dönt, hogy megvásárolja a Windows Server 2022 Device CAL-t, az hivatalosan és kötelezően megszerezte a program megfelelő licencét, és a hozzá tartozó termékkulcsot is igénybe veheti. Legyen szó tehát bútorbeszerzéssel, autókölcsönzéssel, biztosítással, ingatlanügynökségekkel és hasonlókkal foglalkozó irodáról, a Windows Server 2022 Device CAL minden helyzetben hatalmas hozzáadott értéket kínál minden munkafolyamathoz.

Egyszerű és egyszerű a Windows Server 2022 Device CAL alkalmazással

Amikor Windows Server 2022 Device CAL-t vásárol, egy professzionális alkalmazást választ. Végül is az alkalmazás igény szerint konfigurálható, ami akkor is érvényes, ha egy számítógépen több felhasználó dolgozik. Nem ritka, hogy a rendszereket újra kell telepíteni és egyedileg konfigurálni az Ön igényei szerint. Ebben az esetben a Windows Server 2022 Device CAL óriási hozzáadott értéket és egyszerű, egyszerű kezelhetőséget kínál. A súgó funkció is könnyen elérhető, így a gyakorlatban felmerülő kérdések általában gyorsan tisztázhatók. Ha a vállalkozóknak, marketingeseknek vagy általános PC-felhasználóknak érvényes CAL-ra, azaz hozzáférési engedélyre van szükségük, kényelmesen megrendelhetik azt online. Ez időt takarít meg, amelyet az ambiciózus vállalkozók hatékony üzleti folyamatokba fektethetnek. A Windows Server 2022 Device CAL különböző tényleges hozzáféréseket tesz lehetővé, amelyek kifejezetten egy felhasználóhoz is hozzárendelhetők. A követelményektől függően általában különböző hozzáférési jogosultságok állnak rendelkezésre. Egyes Cals inkább egyéni, felhasználóra szabott használatra alkalmasak, más Cals pedig azért különösen alkalmasak, mert különböző eszközökkel használhatók.

A Windows Server 2022 Device CAL-t vásárló felhasználók hivatalosan számos funkcióra és üzleti alkalmazásra kapnak jogosultságot. Miről szól ez az egész konkrétan? A Windows Server licencekről, hogy az alkalmazások professzionálisan és teljes mértékben használhatók legyenek.

Kik számára alkalmas a Windows Server 2022 Device CAL?

A csomag különösen azoknak a cégtulajdonosoknak ajánlott, akik hivatalosan is engedélyeztetni szeretnék alkalmazottaik munkaállomásait, hogy minden törvényes legyen. A csomag kifejezetten ajánlott olyan vállalatok számára, amelyek műszakban dolgoznak, mivel minden egyes felhasználó számára egyéni beállítások készíthetők.

Milyen további előnyöket kínál a csomag az új felhasználók számára?

A felhasználó számos új, hatékony funkcióra, valamint a régi verziók fejlesztésére számíthat. Sok érdeklődő számára további előny az online vásárlás lehetősége.

Jellemzők

Jellemző: Licenc
Verzió: Microsoft Windows Server 2022 Device-CAL

Megjegyzés a termék aktiválásáról és a telepítéssel kapcsolatos információk:
A megvásárolt Microsoft-termék licencét (a jogok átruházását) Ön kapja meg. Ehhez az engedélyezéshez nincs szükség termékkulcsra vagy licenckulcsra. Az átvételi elismervény jogilag érvényes a szállítási címke formájában.

Win Server 2022 szabványos eszköz CAL

A Windows Server Device CAL a Server 2022 Edition esetében is releváns marad: ez a Microsoft licencmodellje, amellyel az eszközök hozzáférhetnek a Win Server 2022 Standard 16/24 Core vagy a Win Server 2022 Datacenter 16 /24 Core verzióhoz.

Egyébként: A CAL rövidítés azt jelenti, hogy Client Access License. Az, hogy az ügyfél eszköz vagy felhasználó-e, nem egyértelmű csupán ebből a kifejezésből - ezért a Microsoft különbséget tesz a Win Server 2022 Standard User CAL és a Win Server 2022 Standard Device CAL között.

Device CAL: Mire terjed ki az engedély?

A CAL megvásárlásának mindig akkor van értelme, ha egy eszköz hozzáfér a kiszolgálóhoz, de a felhasználók száma nem lényeges. A licenc hozzáférést biztosít az eszköz számára a megvásárolt Windows Server 2022 funkció összes funkciójához. Ez attól függően változik, hogy melyik major vagy minor verzióról van szó.

Az ilyen CAL-t például adminisztratív vagy gazdasági célokra használják. Ez többek között akkor fordulhat elő, ha egy vállalaton belül több alkalmazott is ugyanazt az eszközt használja. Az, hogy ugyanarra a tevékenységre vagy különböző munkafázisokra vonatkozik-e, nem lényeges.

A külső hozzáféréshez viszont külön engedélyre van szükség: A Távoli asztali 2022 eszköz CAL. Ez együtt járhat a Remote Desktop 2022 User CAL-al, és ugyanolyan feltételek mellett választható, mint a normál licencek.

 

 

Milyen licencekhez állnak rendelkezésre CAL-ok?

A Microsoft különböző ajánlataihoz eszköz- és felhasználói CAL-ok is rendelkezésre állnak. Fontos megjegyezni, hogy minden olyan eszközhöz, amely közvetlenül vagy közvetve hozzáfér a szerverhez vagy a programhoz, engedélyre van szükség. Ezek közé tartoznak:

  • Microsoft Exchange Server
  • Microsoft RDS
  • Microsoft Sharepoint
  • Microsoft SQL
  • Windows Server

Eszköz CAL-ok Windows Server Standard vagy Datacenter rendszerhez?

Az, hogy a Standard vagy a Datacenter Edition a megfelelő termék egy vállalat számára, az adott IT-infrastruktúrától függ. Míg a kisvállalatok általában a Standard Editionnel is beérik, a közepes vagy nagy szervezeteknek a Datacenter Editionre van szükségük. Mindkettő csak akkor működik, ha a minimális hardverkövetelmények teljesülnek, és a szükséges licencek rendelkezésre állnak.

Általában a Windows Server kiadásai közötti különbség a virtuális gépek engedélyezett számában rejlik. Míg az adatközpontban a számuk korlátlan, a Standard kiadásban két virtuális gépre korlátozódik.

Eszköz CAL-ok vásárlása

Ha vállalatát Device CAL-okkal szeretné felszerelni, közvetlenül itt, a weboldalunkon vásárolhatja meg őket. Fontos meggyőződni arról, hogy ez a megfelelő licenc: nevezetesen egy Device CAL, nem pedig egy User CAL. Egyenként, de általában 5, 10 vagy 50 darabos csomagokban is kaphatók. 

 

Adatok
manufacturer
Microsoft
category
Szerver CAL
Szállítási idő
1
Aktiválási régió
Világszerte
A vásárlás után járó pontok
366 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek