info@szoftver24.hu Telefonos Ügyfélszolgálat: Hétköznapokon 10:00-18:00-ig. +36 30 149 2450

Az Ön szoftveráruháza 0-24 szállítás!

FAQ

Elektronikus Kézbesítés

2022.08.09 15:15
Elektronikus Kézbesítés

A megvásárolt termékkulcsokat, elektronikusan, e-mail-ben kézbesítjük, így ön meg tudja spórolni a szállítási költséget!

Természetesen futárszolgálatra is van lehetőség, de ez plusz költséggel jár!

 

ESD szoftver (Electronic Software Delivery, elektronikus szoftver kézbesítés):
A szoftver licenckulcs és jogi nyilatkozat, valamint a termék és a vételár nem tartalmaz CD/DVD lemezt vagy pendrive adathordozót, valamint COA matricát sem. Így ezek és semmi más nem kerül fizikailag átadásra, vagy postázásra.

Az elektronikus szoftverlicenc vásárlása, kifizetése, a pénz beérkezése, beazonosítása után, a megvásárolt termékkulcsot, e-mailben elküldjük a vásárláskor megadott e-mail címre.

Az ESD szoftver csak elektronikus, letölthető formában kerül átadásra és a szoftvert a vásárlónak kell letöltenie a gyártó hivatalos oldaláról.
A régebbi programokhoz már nincs gyártói támogatás, így azokat a gyártó oldaláról már nem lehet könnyedén letölteni. A már nem támogatott programok letöltéséhez segítséget nyújtunk. Ha olyan régi programot vásárol amihez már nincs gyártói támogatás, letöltési linket biztosítunk, így szerverünkről töltheti le.
Telepítés után a szoftvert a megvásárolt digitális licenc termékkulccsal tudja aktiválni.

A termékkulcsainak kézbesítése, a pénz beérkezésétől számított,
2-15 percen belül 
megtörténik! Kivételes esetekben 1 munkanap is lehet!

Elektronikusan, e-mailben kézbesítjük a következőket:

Termékkulcskulcsot. A megvásárolt termékkulcsot e-mailben, szöveges üzenetként (nem mellékletként) küldjük.
E számlát. E-mail-ben, linkként kapja meg és a szamlazz.hu számlázó rendszeréből, digitálisan aláírva, hitelesítve töltheti le.
Letöltő linket. A szoftverek gyártójának az oldalához. Vagy a szerverünkhöz (gyártó által nem támogatott termékek esetén).

A gyártó által támogatott szoftvereket akár a vásárlás előtt, is letöltheti és használhatja, hisz azok bármikor, bárki számára hozzáférhetőek. A szoftverek aktiválására 30 nap áll rendelkezésre, így lesz ideje az aktiválásra. A 30 napos aktiválási időszakban is teljesértékűen működik minden funkció!